Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Bordeaux vs Guingamp – Ligue 1 – 20.02.2019

Miercuri, de la ora 20:00, pe “Matmut Atlantique” din Bordeaux, are loc Bordeaux vs Guingamp, un meci ramas restant din etapa cu numarul 23 din Ligue 1.

Dupa patru meciuri pierdute consecutive, trei in campionat si unul in Cupa Frantei, Bordeaux a reusit ca la finalul saptamanii trecute sa obtina o victorie interesanta, a fost 2-1 in fata celor de la Toulouse, totul s-a intamplat in fata a peste 19 000 de oameni veniti sa o incurajeze pe “Matmut Atlantique”. Duelul n-a fost lipsit de emotii, Jimmy Briand a inscris golul victoriei cu opt minute inainte de expirarea timpului regulamentar. A fost de bun augur, Bordeaux a ramas pe locul 13, cu 31 de puncte, departe de zona rosie, dar cred ca sansele de a trage la Europa League sigur s-au diminuat, astfel ca principalul sau obiectiv pare deja ratat.

Etapa si infrangerea, Guingamp s-a facut din nou de ras in ultima runda, astfel ca ramane pe ultimul loc, cu 14 puncte, fiind cu un picior in Ligue 2. S-au strans deja patru etape la rand in care aceasta n-a luat nici macar un punct, dar faptul ca are cea mai slaba ofensiva si cea mai slaba defensiva, ma face sa cred ca nu e deloc intamplator si situatia ei este cat se poate de clara. La finalul saptamanii trecute a avut un meci foarte greu, mergand la Lyon, iar in ciuda golului reusit de Eboa, a fost insuficient pentru a lua cel putin un punct si a face surpriza, drept pentru care a pierdut cu 1-2, meci jucat in deplasare. De asemenea, in decursul celor 12 asemenea dueluri, Guingamp a acumulat opt puncte, un numar prea mic, plecand aproape de fiecare data cu sansa a doua, cum este cazul si in momentul de fata.

Intre cele doua echipe a mai avut loc un meci in acest sezon si atunci Bordeaux s-a impus cu 3-1, ceea ce reprezinta cu adevarat diferenta de valoare dintre cele doua formatii. In contextul de fata nu cred ca lucrurile s-au schimbat, astfel ca si victoria din runda anterioara ma astept sa vina in sustinerea unui nou astfel de rezultat, pentru ca moralul clar a crescut. Pe de alta parte, Guingamp nu a mai castigat de 18 ani si jumatate pe “Matmut Atlantique”.

Pronosticul nostru pentru Bordeaux vs Guingamp: gazdele castiga, cota 1.88 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal