Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Bordeaux vs Lyon – Ligue 1

Ponturi fotbal Bordeaux vs Lyon: vineri, 27 aprilie, de la ora 21:45, pe “Matmut Atlantique” se va disputa Bodeaux vs Lyon, joc al rundei cu numarul 34 din Ligue 1. Este meciul ce deschide aceasta etapa.

Cifre slabe pentru Bordeaux

Ceva s-a intamplat in acest sezon pentru ca Bordeaux are cifre foarte slabe. Dupa ce anul trecut s-a calificat in Europa League, acum este mai aproape de Ligue 2. Se afla pe locul 14, cu 38 de puncte, cu zece lungimi mai multe decat Dijon. Forma de moment este si ea pe masura, cu o victorie in ultimele noua etape. in precedentele doua intalniri a pierdut lamentabil, 0-3 cu Saint Etienne si 1-2 cu Nimes.

Este si una dintre echipele cu cele mai putin spectaculoase echipe. Astfel, media de goluri in cele 33 de runde este de doua goluri inscrise pe meci. 21 de meciuri s-au terminat cu cel mult doua goluri.

Lyon inca spera la locul secund

Dupa cele doua infrangeri suferite in prima jumatate a lunii aprilie, a revenit in prim-plan. Aceata a reusit in etapa trecuta sa castige acasa, 2-1 cu Angers. Astfel, a profitat de pasul gresit facut de Lille, reducand din diferenta. Se afla pe locul al treilea, cu 59 de puncte, cu sase lungimi mai putine decat rivala ei.

Marcatoare constanta, Lyon a reusit sa ajunga la zece meciuri consecutive in care a dat cel putin un gol. S-a intamplat si in campionat, in Cupa Frantei, cat si in Champions League. De asemenea, precedentele trei etape s-au incheiat cu cel putin trei goluri. Asta in conditiile in care a jucat contra unor echipe accesibile, Dijon (1-3), Nantes (1-2) si Angers (2-1).

In tur a fost 1-1, Bordeaux reusind sa isi impuna ritmul de joc. Asa cum arata lucrurile in momentul de fata o sa-i fie greu sa mai poata face asta. In acest context, in care Lyon are nevoie de victorie pentru a se tine tare delocul secund, o victorie a ei pare plauzibila. Ultima oara cand a facut asta pe “Matmut Atlantique” a fost in urma cu patru ani si jumatate.

Ponturi fotbal Bordeaux vs Lyon: oaspetii castiga, cota 1.73 la Unibet

More in Fotbal