Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

Ponturi fotbal Bosnia vs Armenia – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Bosnia vs Armenia: sambata, 23 martie, de la ora 21:45, pe “Stadion Grbavica” are loc Bosnia vs Armenia, un duel al preliminariilor Euro 2020. Sunt echipe ce fac parte din cadrul Grupei J, Italia, Grecia, Finlanda si Liechtenstein sunt restul de participante.

Bosnia este favorita acestui meci, nationala pentru care joaca Dzeko si Pjanic are drept obiectiv sa mearga la Euro 2020. Pare o grupa accesibila, cel putin din punct de vedere valoric este a doua echipa, dupa Italia si lupta o sa fie cu Grecia. Echipa vine acum dupa un meci test pierdut, a fost 0-1 cu Spania, intr-un duel pe care l-a avut tot acasa.

De altfel, in ultimii patru ani si jumatate de meciuri avute pe teren propriu, Belgia a fost singura echipa care a reusit sa castige. Atunci a fost 3-4, intr-un duel in care Medunjanin si Visca au reusit sa-si duca echipa in avantaj, Bosnia a avut 2-1 la pauza.

Ponturi fotbal Bosnia vs Armenia

De partea cealalta, nationala Armeniei este si ea intr-o perioada buna, dar faptul ca vine dupa trei meciuri pozitive consecutive nu trebuie sa insemne nimic. A castigat contra unor formatii indoielnice ca valoare, a fost 4-0 cu Macedonia de Nord, 6-2 cu Gibraltar, cat si 2-2 contra celor de la Liechtenstein.

Intr-adevar, sunt echipe modeste, iar Armenia este o formatie care lasa mult de dorit atunci cand joaca in deplasare. In ultimele noua dueluri singura echipa pe terenul careia s-a impus este Gibraltar. Totodata, a si luat gol de fiecare data, pierzand sase dintre aceste confruntari, in care cu greu s-a apropiat de poarta adversa.

Diferenta prea mare dintre cele doua nationale o pun intr-o situatie mai buna pe Bosnia si cred ca o sa faca un meci suficient de bun pentru a se impune la cel putin doua goluri diferenta. Armenia sta intr-un singur jucator si acela este Mkhitaryan.

In alta ordine de idei, asteptam o atitudine diferita a celor doua nationale, care sa vina la pachet si cu un rezultat linistitor obtinut de Bosnia inca dupa primele 45 de minute.

Ponturi fotbal Bosnia vs Armenia: 1 pauza/1 final, cota 1.89 la Unibet

More in Euro 2020