Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Armenia vs Bosnia si Herzegovina

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia: marti, nu inainte de ora 21:45, la Zenica se va disputa Bosnia vs Grecia, un duel din etapa a doua a calificarilor Euro 2020.

Bosnia & Hertegovina reprezinta o nationala peste media celor care sunt la start. Cu jucatori cotati la peste 30 milioane de euro, aceasta a reusit sa inceapa campania de calificare cu dreptul, izbutind un succes la limita. A fost 2-1 in disputa contra Armeniei, duelul avut tot acasa si in care nu si-a pus vreo problema asupra rezultatului final.

In lupta stransa pentru cele doua locuri ce vor asigura prezenta directa la Euro 2020, Bosnia & Hertegovina a inscris datorita lui Krunic si Milosevic. Cel din urma a inscris dupa 15 minute de la introducerea sa pe teren, atunci cand a fost pus in valoare de o pasa excelenta a lui Visca. Pjanic s-a facut si el util, a fost pasator la prima reusita.

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia

De parta cealalta, Grecia a aratat ca joaca bine cand este cazul, iar planul pus la punct in meciul de deschidere a adus fix ce si-a dorit. Debutul calificarilor pentru Euro 2020 a venit cu un succes interesant, 2-0 contra celor de Liechtenstein, dupa un duel pe care l-a controlat in totalitate.

E drept, Grecia stie sa se apere si contra echipelor limitate, asa cum a fost cea din Liechtenstein, ceea ce confirma oarecum cota de outsider in duelul de marti. Ea este usor vulnerabila in deplasare, acolo a pierdut patru din ultimele sase dueluri, iar singurele sale doua victorii au venit contra unor adversari mult mai accesibili.

Sunt echipe care s-au duelat destul de des, in ultimii noua ani si-au masurat fortele in cinci dintre randuri, Bosnia castigand un meci, iar restul s-au terminat la egalitate. In toate meciurile incheiate egal de fiecare data s-au dat cel mult doua goluri. Identic ma astept sa evolueze si desfasurarea de forte a meciului de marti.

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia: sub 2.5 goluri, cota 1.54 la Unibet

More in Euro 2020