Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Armenia vs Bosnia si Herzegovina

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia: marti, nu inainte de ora 21:45, la Zenica se va disputa Bosnia vs Grecia, un duel din etapa a doua a calificarilor Euro 2020.

Bosnia & Hertegovina reprezinta o nationala peste media celor care sunt la start. Cu jucatori cotati la peste 30 milioane de euro, aceasta a reusit sa inceapa campania de calificare cu dreptul, izbutind un succes la limita. A fost 2-1 in disputa contra Armeniei, duelul avut tot acasa si in care nu si-a pus vreo problema asupra rezultatului final.

In lupta stransa pentru cele doua locuri ce vor asigura prezenta directa la Euro 2020, Bosnia & Hertegovina a inscris datorita lui Krunic si Milosevic. Cel din urma a inscris dupa 15 minute de la introducerea sa pe teren, atunci cand a fost pus in valoare de o pasa excelenta a lui Visca. Pjanic s-a facut si el util, a fost pasator la prima reusita.

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia

De parta cealalta, Grecia a aratat ca joaca bine cand este cazul, iar planul pus la punct in meciul de deschidere a adus fix ce si-a dorit. Debutul calificarilor pentru Euro 2020 a venit cu un succes interesant, 2-0 contra celor de Liechtenstein, dupa un duel pe care l-a controlat in totalitate.

E drept, Grecia stie sa se apere si contra echipelor limitate, asa cum a fost cea din Liechtenstein, ceea ce confirma oarecum cota de outsider in duelul de marti. Ea este usor vulnerabila in deplasare, acolo a pierdut patru din ultimele sase dueluri, iar singurele sale doua victorii au venit contra unor adversari mult mai accesibili.

Sunt echipe care s-au duelat destul de des, in ultimii noua ani si-au masurat fortele in cinci dintre randuri, Bosnia castigand un meci, iar restul s-au terminat la egalitate. In toate meciurile incheiate egal de fiecare data s-au dat cel mult doua goluri. Identic ma astept sa evolueze si desfasurarea de forte a meciului de marti.

Ponturi fotbal Bosnia vs Grecia: sub 2.5 goluri, cota 1.54 la Unibet

More in Euro 2020