Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Bradford City vs Accrington – League One – 01.01.2019

Marti, 1 ianuarie, de la ora 17:00, pe “Valley Parade” se va disputa partida ponturi fotbal Bradford City vs Accrington, un duel al rundei cu numarul 26 din League One.

Bradford City este o echipa care inca de cand a inceput campionatul a incercat sa evite retrogradarea si devine din ce in ce mai greu sa reuseasca acest lucru, avand in vedere ca si dupa 25 de runde se afla pe loc de retrogradare, ocupand pozitia a 21-a, cu 24 de puncte, la doua lungimi in spatele primului loc neutru. A reusit in etapa anterioara sa obtina o noua victorie, a treia din ultimele patru runde si asta dupa ce a reusit sa o invinga cu 4-0 pe Rochdale, in cea mai cagegorica victorie din aceasta stagiune. De asemenea, postura de echipa gazda este clar in avantajul ei, cel putin in acest moment, vine dupa trei meciuri consecutive pe care le-a a castigat jucand pe “Valley Parade”.

Accrington este si ea o echipa care are potential, dar care are caderi si se pare ca in acest moment inca nu a reusit sa traverseze perioada mai slaba. Astfel, dupa ce se credea ca s-a redresat, castigand doua meciuri la rand, a venit randul ca in partida jucate la finalul saptamanii trecute sa obtina un nou rezultat nefavorabil, a pierdut cu 0-4 in disputa avuta acasa, contra lui Peterborough, drept pentru care a ajuns la borna opt in dreptul infrangerilor. De altfel, continua sa fie in jumatatea superioara, dar gheata este subtire, deoarece are 34 de puncte, ceea ce o aduce pe locul 10, insa, intre ea si echipa de pe locul 15 este o diferenta de trei lungimi, deci fiecare noua greseala o poate aduce pe un loc deloc confortabil.

Ce e drept, la felul cum au jucat cele doua echipe in ultimele infruntari sigur ma astept sa vedem un meci goluri. NU trebuie sa ai alte asteptari atunci cand Accrington este angrenata, pe langa faptul ca a inceput sa primeasca usor goluri, de aici si golaverajul negativ pe care il are, a reusit sa inscrie si atunci cand n-a avut mari ocazii, iar Bradford este si ea o echipa care greseste des, iar in consecinta ma astept ca acest lucru sa se intample din nou.

Pronostic ponturi fotbal Bradford City vs Accrington: peste 2.5 goluri, cota 1.80 la NetBet

CITESTE SI

More in Fotbal