Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Brazilia vs Ecuador – Calificari Cupa Mondiala

Ponturi fotbal Brazilia vs Ecuador

Ponturi fotbal Brazilia vs Ecuador – Calificari Cupa Mondiala

Brazilia vs Ecuador este un meci ce conteaza pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022, acesta urmand sa se joace in data de 5 iunie, de la ora 03:30, pe „Estádio José Pinheiro Borda”.

Cum era de asteptat, Brazilia porneste ca favorita la casele de pariuri, fiind echipa mai buna. La Unibet, aceasta primeste cota 1.24, in timp ce pentru un succes al lui Ecuador avem cota 13.00.

Cotele de la Unibet pentru Brazilia vs Ecuador

Brazilia

Nu are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai mari nationale ale planetei, ale carei performante vorbesc de la sine, castigand nu mai putin de cinci titluri mondiale, cucerind de asemenea si Copa America de noua ori.

Brazilienii nu au ratat vreun turneu mondial pana acum, iar cel mai probabil se vor califica si la urmatorul. In prezent, acestia se situeaza pe primul loc in clasament, cu punctaj maxim dupa trei etape.

Au invins pe rand Bolivia, Peru, Venezuela si Uruguay, contra carora au marcat de 12 ori, primind doar doua goluri. Asadar, au un moral bun inainte de acest joc, asa ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa.

Ecuador

Nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, din toate punctele de vedere, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

Reprezentativa ecuadoriana cauta sa revina la Campionatul Mondial, dupa experienta din 2014. Pana acum, au un parcurs bun in preliminarii, fiind pe locul al treilea al clasamentului.

Pana acum au obtinut noua puncte, reusind victorii cu Uruguay, Bolivia si Columbia, pierzand doar o data, cu Argentina. In aceste jocuri au marcat 13 goluri, avand cel mai bun atac din preliminarii.

Ponturi fotbal Brazilia vs Ecuador

Brazilia este fara dubii echipa mai buna, iar in mod normal ar trebui sa se impuna. Ecuador arata insa foarte bine in ultima perioada, asa ca ne asteptam sa puna mari probleme. Anticipam un meci pe cinste, tinand cont de faptul ca avem fata in fata cele mai ofensive echipe din aceste preliminarii. Asadar, mizam pe varianta golurilor, la o cota de 1.64.

Ponturi fotbal Brazilia vs Ecuador: peste 2,5 goluri -> cota 1.64

CITESTE SI

More in Fotbal