Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Bremen vs Stuttgart – Bundesliga – 22.02.2019

Vineri seara, de la ora 21:30, “Weserstadion” gazduieste Bremen vs Stuttgart, o partida care deschide runda cu numarul 23 din Bundesliga.

Neinvinsa in 2019, Werder Bremen vine acum dupa un meci reusit, a plecat cu un punct de la Berlin, asta dupa ce veteranul Claudio Pizarro a marcat in al saselea minut de prelungire al meciului cu Hertha, 1-1 aratand atunci scorul final al acelui duel. A fost a sasea partida la rand in care aceasta nu cedeaza, dar in campionat a obtinut doua victorii si trei rezultate de egalitate. Este si in sferturile Cupei Germaniei, acest lucru fiind net o performanta pentru un club precum Werder si poate lupta pentru un loc de cupa euroapana, pentru ca in Bundesliga se afla pe locul 10, cu 31 de puncte, la patru lungimi in spatele echipei care va merge in editia urmatoare de Europa League.

Echipa probabila Bremen: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, Moisander, Agustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Klaassen – J. Eggestein, Kruse (c), Rashica

Stuttgart nu gaseste drumul spre succes si din nou a fost facuta knock-down in urma etapei avute la finalul saptamanii trecute, atunci cand a jucat din nou acasa. Desi Zuber a inscris si aducea egalarea dupa aproape un sfert de ora, se pare ca nu a fost suficient si aceasta a pierdut din nou, de data asta cu 1-3, in fata celor de al RB Leipzig. Astfel, svabii raman cu un singur punct strans in decursul celor cinci etape scurse din retur si se afla pe locul 16, cu 15 puncte, la doua lungimi peste echipa care se afla pe ultimul loc. Apararea este cea mai slaba din campionat, din cele 50 de goluri luate 27 au venit cu Stuttgart in rol de echipa vizitatoare, acolo unde a pierdut noua din cele 11 infruntari avute.

Echipa probabila Stuttgart: Zieler – Beck, Pavard, Kempf, Insua – Ascacibar, Castro – Esswein, Didavi, Zuber – Gomez (c)

Cum Stuttgat este ciuca batailor in 2019 si nu numai, ma astept ca Werder Bremen sa stie sa-si puna in valoare individualitatile si pana la finalul meciului sa vedem un meci total opus celui din tur, cand VFB se impunea cu 2-1. Mai mult decat atat, moralul svabilor este la pamant, a pierdut la scor ultimele cinci asemenea dueluri, infruntari in care a luat cel putin doua goluri de fiecare data.

Pronosticul nostru pentru Bremen vs Stuttgart: gazdele castiga, cota 1.55 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal