Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi Fotbal – Brest – Valenciennes – Ligue 2 – 08.03.2019

Ponturi fotbal Le Havre - Brest Ligue 1

Vineri 08.03.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Brest – Valenciennes, din cadrul rundei a 28-a a ligii secunde din Franta.

Brest se claseaza in acest moment pe pozitia a 2-a a clasamentului din Ligue 2, cu cele 54 de puncte acumulate in 27 de partide de campionat. Francezul G. Charbonier este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 19 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna in campionat, cu 9 puncte obtinute in precedentele 5 etape. Dupa o victorie cu 3-1 pe teren propriu in fata celor de la Grenoble, Brest a remizat etapa precedenta pe terenul celor de la Chateauroux, cu scorul de 2-2. Gazdele pierdeau ultima partida oficiala pe teren propriu, in Iulie 2018. Atunci, Metz reusea sa se impuna aici, cu scorul de 1-0, intr-un duel de campionat.

De partea cealalta, Valenciennes ocupa pozitia a 15-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 31 de puncte dupa 27 de etape. Francezul T. Mauricio este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 7 goluri marcate pana acum. La fel ca adversarii lor, oaspetii se afla intr-o continua ascensiune, cu 3 victorii inregistrate in precedentele 4 etape. Dupa o sincopa in dpelasarea de la Red Star (incheiata cu scorul de 1-0), Valenciennes a reusit etapa precedenta sa se impuna fara emotii pe teren propriu, 4-0 in fata celor de la AC Ajaccio. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Octombrie 2015, incheiata cu scorul de 1-2.

Brest reprezinta una din candidatele certe la promovare in acest sezon, iar echipa tinteste primele 2 locuri si implicit o ascensiune directa in Ligue 1. De partea cealalta, Valenciennes a reusit sa paraseasca zona retrogradabila dupa ultimele rezultate pozitive, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. Cele doua formatii stau bine in compartimentul ofensiv, cu cate 46 respectiv 36 de goluri inscrise in 27 de etape, asadar ne asteapta o partida spectaculoasa, cu multe faze de poarta. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.88 oferita de cei de la Betano.

CITESTE SI

More in Fotbal