Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Bristol City vs Derby – Championship

Ponturi fotbal Bristol City vs Derby: sambata, 27 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe “Ashton Gate Stadium” are loc Bristol City vs Derby. Este un joc al etapei cu numarul 45 din Championship, penultima runda din sezonul regulat.

Bristol, sanse tot mai mici sa prinda playoff-ul

Situatia echipei s-a intors impotriva ei si dupa 43 de meciuri se afla pe locul 8, cu 66 de puncte. Este la o lungime in spatele rivalei sale de sambata si implicit de playoff. Totusi, forma de moment pare sa o puna intr-o reala dificultate. Astfel, in ultimele trei runde a luat un singur punct si asta in urma remizei cu Reading, de acasa, 1-1. Nu a fost cel mai recent duel, pentru ca in urma cu cateva zile a pierdut cu Sheffield Wednesday. A evoluat in deplasare atunci, a fost 0-2, fiind al cincilea meci consecutiv cand a luat cel putin un gol.

De altfel, Bristol City nu este o echipa care sa inscrie foarte mult. In cele 43 de dueluri avute, a dat 56 de goluri si a luat 49.

  • Echipa probabila: O’Leary – Webster, Kalas, Wright – Hunt, Brownhill, Pack, Dasilva – Palmer, Weimann – Diedhiou

Ponturi fotbal Bristol City vs Derby

Derby este la mana ei pe acest final de sezon

“Berbecii” au inceput sa joace bine pe final de sezon si rasplata nu a intarziat sa vina. Acestia au reusit ca in urma victoriei din etapa trecuta sa urce pe loc de playoff. Ocupa locul 6, cu 67 de puncte, la egalitate cu Middlesbrough, dar are si un meci restant. Astfel, in etapa trecuta a reusit sa dispuna cu 2-0 de Queens Park Rangers. A fost 2-0, in urma unui joc controlat in totalitate si Derby a ajuns la trei etape consecutive fara esec. In tot acest timp a bifat doua victorii si un rezultat de egalitate.

Are toate motivele sa fie pusa in garda. Aceasta are probleme in evolutiile din deplasare. In ultimele opt astfel de dueluri a evitat succesul, inregistrand patru remize si tot atatea infrangeri.

  • Echipa probabila: Roos – Bogle, Keogh, Tomori, Malone – Huddlestone, Mount, Johnson – Waghorn, Marriot, Wilson

Strict din punct de vedere al moralului, Derby County pare sa fie intr-un moment mai bun. Totusi, cum are probleme in a evolua pe teren strain, astept un joc echilibrat, ambele avand obiectiv sa nu piarda. In tur a fost 1-1, intr-un duel la fel de modest cum il prevad pe cel de sambata. Atat Bristol, cat si Derby, nu sunt formatii care sa inscrie des, spectacolul n-a fost elementul des intalnit.

Ponturi fotbal Bristol City vs Derby: sub 2.5 goluri, cota 1.90 la Unibet

More in Alte campionate