Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Bristol City vs Reading – Championship

Ponturi fotbal Bristol City vs Reading: vineri, 19 aprilie, de la ora 14:00, pe “Ashton Gate Stadium” se va juca Bristol City vs Reading, un meci din etapa a 43-a.

Lupta pentru promovare continua

Dornica sa prinda playoff-ul, Bristol City continua sa duca lupta pentru o clasare in primele sase. In prezent se afla pe locul 6, cu 65 de puncte, unul mai mult decat Middlesbrough, avand si un meci mai putin. In ultima etapa a ratat ocazia de a se bucura de succes, pierzand cu 1-2 contra lui Aston Villa. A pus meciul care a pus capat seriei de cinci etape consecutive fara esec.

Din punct de vedere ofensiv totusi sta bine, a dat cel putin un gol in ultimele zece runde. Singurul duel in care n-a punctat a fost un 0-1 cu Leeds United, intr-un meci pe care l-a disputat tot acasa. De asemenea, “Ashton Gate” este locul unde pana acum si-a trecut in cont 31 de puncte din 63 maxim posibile.

  • Echipa probabila: O’Leary – Webster, Kalas, Wright – Hunt, Brownhill, Pack, Dasilva – Palmer, Weimann – Diedhiou

Reading respira usurata

In etapa trecuta a reusit sa produca surpriza si din nou si-a trecut in cont un succes. A fost al zecelea din acest sezon si al doilea din ultimele patru runde. Aceasta a beneficiat de postura echipei gazda, reusind sa dispuna cu 2-1 de Brentford. A fost un meci in caer Yakou Meite a inscris ambele goluri ale echipe, inca din primele 15 minute.

A fost un succes de bun augur, pentru ca echipa a urcat pe locul 19, cu 44 de puncte. Acest lucru permite lui Reading sa respire usurata, avand in vedere ca acum sunt patru lungimi intre ea si prima echipa ce merge in League One. Cu toate astea, urmeaza un program greu pentru ea, in urmatoarele runde va juca si cu West Brom.

  • Echipa probabila: Martinez – Yiadom, Miazga, Moore, Gunter – Rinomhota, Baker – Meite, Ejaria, Barrow – Oliveira

In tur am avut un meci spectaculos, atunci Reading s-a impus cu 3-2. De data aceasta asteptarile mele sunt mai mici, miza importanta si situatia celor doua echipe s-ar putea sa le faca sa joace inchis. Totusi, vreau sa cred ca diferenta de valoare dintre ele este una evidenta, cat gazdele sa obtina toate punctele. In 21 de deplasari avute in Championship, Reading a reusit doua victorii.

Ponturi fotbal Bristol City vs Reading: gazdele castiga, cota 1.57 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate