Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Burton vs Portsmouth – League One

Ponturi fotbal Burton vs Portsmouth: vineri, 19 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe “Pirelli Stadium” se va disputa Burton vs Portsmouth, un meci ce face parte din etapa cu numarul 43.

Nu se preda

Ocupanta locului 9, cu 60 de puncte, sunt noua lungimi intre ea si ultimul loc ce merge in playoff. Astfel, jocul de vineri este unul in care matematic poate sa iasa din cursa pentru playoff. Se afla intr-o postura foarte buna, forma de moment este una excelenta. A reusit in etapa trecuta sa obtina o victorie, 3-0 a fost scorul jocului avut la Scunthorpe. A fost a cincea etapa consecutiva in care nu a pierdut, patru dintre ele au fost victorii.

Mai mult decat atat, Burton Albion este o echipa care a inceput sa inscrie cu regularitate. In ultimele sapte meciuri disputate in campionat a dat cel putin un gol de fiecare data. Singurul meci slab facut a fost cel de la Charlton, unde a pierdut cu 1-2.

  • Echipa probabila: Collins – Brayford, Buxton, McFadzean, McCrory – Quinn – Akins, Fraser, Allen, Harness – Boyce

Este cea mai buna echipa din ultimele doua luni

Fost lider al campionatului, Portsmouth da semne de revenire si isi doreste enorm sa promoveze in mod direct. In etapa trecuta a pus-o la punct pe Rochdale, formatie contra carora s-a impus cu 4-1. Evident, a evoluat pe terenul propriu, fiind a cincea victorie consecutiva si a saptea din ultimele opt runde. Interesant este si modul de incheiere al acestor partide, ea are al doilea cel mai bun atac.

Aflata pe locul 4, cu 80 de puncte, este la doua lungimi in spatele lui Barnsley, echipa aflata pe locul secund. Avantajul ei este acela ca are un meci mai putin decat aceasta si daca se impune ar putea trece peste ea in clasament. Mai mult decat atat, Portsmouth in deplasare este echipa cu cele mai multe puncte acumulate 41 dintre ele au venit in cele 21 astfel de intalniri.

  • Echipa probabila: MacGillivray – Thompson, Burgess, Clarke, Brown – Close, Naylor – Lowe, Pitman, Evans – Hawkins

Cum ambele echipe trec printr-o perioada foarte buna este normal sa ne gandim la un meci spectaculos. Mergand pe linia ultimelor rezultate, asteptarile mele sunt destul de mari pentru jocul de vineri. Cu toate ca inclin mai mult spre succesul oaspetilor, cred cu tarie ca vor fi nevoiti sa inscrie cel putin doua goluri. Burton marcheaza si ea des, astfel asa cum s-a intamplat in tur (2-2), sa vedem un nou meci cu goluri de ambele parti.

Ponturi fotbal Burton vs Portsmouth: peste 2.5 goluri, cota 2.07 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate