Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Bury vs Milton Keynes – League Two – 12.01.2019

Sambata, de la ora 17:00, pe “Gigg Lane” se va disputa infruntarea dintre ponturi fotbal Bury vs Milton Keynes, din cadrul rundei cu numarul 28 din Legue Two.

Foarte curajoasa in evolutii, Bury a reusit ca in acest an sa inceapa cum isi doresc toate echipele, cu trei victorii din tot atatea meciuri disputate. Ce e drept, doua dintre ele au venit jucand in League Two, acolo unde a trecut cu 3-1 de Crewe si 1-0 contra celor de la Yeovil, echipe net inferioare ei, drept pentru care s-a vazut lucrul acesta si in clasament, urcand pe locul al treilea, cu 46 de puncte, dar dispune si de un atac demn de invidiat, cel mai bun de pana acum. In conditiile de fata, moralul este la un nivel peste medie, asta si pentru ca in urma cu putine zile, in optimile EFL Cup, Bury tocmai ce a reusit sa se califice dupa o victorie ljera, un 4-2 cu Accrington, asta dupa ce a fost condusa cu 2-0 la pauza.

Milton Keynes este o echipa pe care te-ai putut baza sa o joci la victorie, deoarece rezultatele cumulate o aduc pe locul secund, cu 47 de puncte, la patru lungimi in spatele echipei de pe primul loc. Ce e drept, importanta jocurilor de pe teren propriu si-au pus serios amprenta si aceasta a facut senzatie in duelul pe care l-a avut contra celor de la Cambridge United, 6-0 fiind scorul in chiar prima zi a anului. Pauza prelungita, de zece zile, s-a datorat meciurilor disputate in celelalte competitii din Anglia, de unde ea nu a reusit sa se califice in aceste faze, pentru ca obiectivul principal impus de catre conducerea lui Dons este sa promoveze.

In tur un singur sut a reusit sa faca diferenta, Milton Keynes s-a impus cu 1-0, fiind a treia victorie consecutiva pe care o reuseste, daca le contorizam si pe cele din editia trecuta. In conditiile de fata, in care fiecare punct luat in retur este foarte important, inclin sa merg pe un nou duel bine gandit tactic si in ciuda unor ofensive dintre cele mai bune, probabil ca numarul de goluri o sa fie la fel ca in tur.

Pronostic ponturi fotbal Bury vs Milton Keynes: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betfair

More in Fotbal