Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Celtic vs Kilmarnock – Premiership

Ponturi fotbal Celtic vs Hearts

Ponturi fotbal Celtic vs Kilmarnock este o partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 35 a campionatului scotian, urmand sa se joace pe Celtic Park, incepand cu ora 14:30.

◘ Celtic

Este fara indoiala cea mai puternica echipa din Scotia, daca ne raportam la performantele din ultimii ani. In acest sezon a participat in Europa League, unde nu s-a descurcat rau, ajungand pana in saisprezecimi. In campionatul intern are un parcurs foarte bun, fiind prima in clasament, la un pas de un nou titlu. Pana acum a strans 78 de puncte, in cele 34 de etape izbutind 24 de victorii si sase remize. Dispune de cel mai bun golaveraj din prima divizie a Scotiei, marcand 71 de goluri, primind doar 17. De la esecul cu Valencia, din urma cu mai bine de doua luni, nu a mai pierdut. De atunci a disputat zece partide, in acestea reusind sapte victorii, remizand de trei ori.

◘ Kilmarnock

Este o echipa decenta, ce nu se descurca deloc rau in actuala stagiune, ba chiar are un parcurs bun. In momentul de fata se situeaza pe pozitia a patra a clasamentului, avand sanse bune la calificarea in Europa League. In cele 34 de etape disputate a adunat 58 de puncte, venite in urma a 16 victorii si zece remize. Dispune de un golaveraj pozitiv, avand in vedere faptul ca a marcat 46 de goluri, primind 29. In etapa precedenta a clacat, pierzand la scor minim duelul de pe teren propriu cu Aberdeen. A intrerupt astfel o serie de sase partide consecutive fara esec.

Celtic este fara dubii echipa mai buna, iar cel mai probabil se va impune fara emotii. Casele de pariuri ofera cote mici pentru un succes al gazdelor, asa ca vom evita acest pariu. Mizam insa pe varianta golurilor, bazandu-ne in special pe forta ofensiva a celor de la Celtic.

• Ponturi fotbal Celtic vs Kilmarnock: peste 2,5 goluri -> cota 1.73

CITESTE SI

More in Alte campionate