Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Central Coast Mariners vs Melbourne City – A-League – 16.01.2019

Miercuri, inca de la ora 10:50, ora Romaniei, in A-League este etapa, in runda cu numarul 12 are loc ponturi fotbal Central Coast Mariners vs Melbourne City.

Aflata intr-o forma jalnica, Central Coast Mariners vine dupa cea de-a zecea infrangere din cele douasprezece etape scurse pana in momentul de fata si asa cu bine o arata jocul ei, se pare ca ultimul loc ii este destinat pe tot parcursul sezonului regulat. Cu doua puncte acumulate pana in prezent, faptul ca primeste goluri la foc automat nu mai este o problema si cu atat mai mult un lucru care sa ne surprinda. Cel mai recent exemplu a venit din meciul pe care l-a avut in etapa anterioara, atunci cand a condus-o cu 2-0 pe Wellington Phoenix, pentru ca apoi sa piarda cu 3-2, luand doua goluri, in decurs de zece minute, din lovituri de la 11 m.

De partea cealalta, Melbourne City este o echipa care are moralul la nivelul cel mai ridicat si asta pentru ca traverseaza o perioada excelenta, tocmai cu putine zile in urma a bifat a patra victorie din ultimele cinci runde. Faptul ca a jucat pe teren propriu a influentat perfect acest lucru, pentru ca in decursul meciului s-a dat un singur gol si acela a apartinut ei, Ritchie De Laet a fost autorul acestuia, in fata celor de la Brisbane Roar. A fost suficient pentru ca Melbourne City sa urce pe locul 4, venind la trei lungimi in spatele formatiei de pe locul al doilea, care este chiar rivala ei din oras, Melbourne Victory.

Urmeaza o perioada mai delicata pentru City, urmeaza ca peste doua runde sa joace contra liderului A-League si cred ca atunci are nevoie de toate resursele posibile, asta daca vrea sa castige si nu e multumita cu locul de playoff pe care il ocupa si de care poate deja sa fie sigura.  Deloc intimidata de prestatia adversarelor pe care le intalneste in deplasare, astept ca din nou sa se vada acest lucru si Melbourne City sa obtina din nou toate punctele puse in joc.

Pronostic Central Coast Mariners vs Melbourne City: oaspetii castiga, cota 1.66 la Unibet

More in Fotbal