Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Charlton vs Scunthorpe – League One

Ponturi fotbal Charlton vs Scunthorpe: luni, de la ora 17:00, pe “The Valley”, se va disputa Charlton vs Scunthorpe, meci al etapei cu numarul 44 din League One.

“Armata rosie” marsaluieste spre Championship

Cred ca rezultatul meciului din etapa trecuta a costat clubul londonez. Desi a evoluat pe terenul lui Oxford, a pierdut cu 1-2. A fost esecul care a pus capat seriei de 11 runde pozitive consecutive. In acelasi timp, situatia echipei este una dintre formatiile care inca viseaza la promovare. Sanse matematice are, dar e foarte greu.

Charlton se afla pe locul 5, cu 79 de puncte, la sase lungimi fata de echipa de pe locul secund. Stie sigur ca matematic este in playoff, astfel ca are un obiectiv pe care sa se concentreze. Revine si pe terenul propriu, locul unde s-a comportat foarte bine. In cele 21 de dueluri avute pe “The Valley”, a reusit 14 victorii, cinci remize si doua infrangeri.

  • Echipa probabila: Phillips – Duksteel – Pearce, Bauer, Dijksteel – Cullen, Reeves – Bielik, Aribo, Williams – Taylor

Se teme pentru pozitia ei

Stiu ca Scunthorpe nu o sa mearga in Londra ca intr-o vacanta. Situatia echipei este una dramatica, si ar putea ca un nou esec sa o coste.  Se afla pe locul 20, cu 46 de puncte, iar intre ea si Wimbledon este o lungime. La o lungime de retrogradare si aceasta incepe sa piarda mult teren. In ultimele zece etape are o singura victorie.

In runda anterioara, desi a evoluat pe terenul propriu, a facut 0-0 cu Blackpool. A fost un duel in care a fost serios nevoita sa se apere. Totodata, a fost si a sasea partida in care nu reuseste sa se impuna. In tot acest timp a bifat patru infrangeri si doua rezultate de egalitate.

  • Echipa probabila: Alnwick – Perch, McArdle, Webster, Pearce – Sutton – Ojo, Hallam – Hammill – Wootton, van Veen

Ce s-a intamplat in tur se intampla rar in fotbalul actul. Atunci, Scunthorpe s-a impus cu 5-3, intr-un duel spectaculos. Totusi, astept acum o mobilizare suficiente cat sa avem goluri, dar e greu de spus care este invingatoare. Pe de alta parte, nevoia de puncte astept sa le fortele si lucrul asta sa se vada, la final ssa avem din nou “ambele marcheaza”.

Ponturi fotbal Charlton vs Scunthorpe: ambele marcheaza, cota 1.86 la Unibet

More in Alte campionate