Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Colorado Rapids – MLS

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Colorado Rapids: sambata, de la ora 20:00, pe “Toyota Park” urmeaza sa se dispute Chicago Fire vs Colorado Rapids.

Chicago merge bine acasa

Nu s-au disputat multe jocuri din cadrul noului sezon al Major League Soccer, dar deja ne-am putut face o idee asupra echipelor. Chicago Fire ramane fidela jocurilor de pe teren propriu si acest lucru se vede prin rezutlatele obtinute. Dupa sase meciuri jucate, aceasta ocupa locul 8 in Conferinta de Est, cu sase puncte, avand -2 in dreptul golaverajului.

In etapa anteriora a smuls un punct chinuit din partida cu Vancouver Whitecaps, desi a evoluat tot acasa. A fost a treia partida la rand in care da gol si nu pierde. Totodata, e important sa joace acasa, acolo a bifat cinci dintre puncte, dar a si jucat de patru ori.

  • Echipa probabila: Ousted – Kappelhof, Marcelo, Schweinsteiger, Gutjahr – Adams, MCCarty – Katai, Sapong, Gaitan – Nikolic

Colorado, una dintre cele mai slabe echipe din MLS

Sunt putine echipe care nu cresc de la un sezon la altul, iar Colorado Rapids este una dintre ele. Fotbalul in zona aia nu joaca un rol asa important, hocheiul este mult peste si asta se vede prin prisma rezultatelor. Dupa sapte meciuri avute, ea este penultima in Conferinta de Vest, cu doua puncte stranse. Alaturi de Portland Timbers, sunt singurele care nu au simtit gustul succesului.

In ultima etapa s-a vazut net depasita de DC UnIted, 2-3 a indicat tabela, intr-un duel in care a fost cincilea consecutiv in care ambele dau gol si Colorado e angrenata. Mai mult, defensiva ei a fost usor de penetrat, luand cel putin un gol de fiecare data.

  • Echipa probabila: Howard – Rosenberry, Sjoberg, Wynne, Serna – Mezquida, Price, Bassett, Acosta – Feilhaber – Kamara

Asa cum bine o arata rezultatele inregistrate de echipa oaspete, e normal sa o vedem din nou controlata in totalitate. Astfel, la finalul meciului sa vedem o echipa a lui Chicago Fire mult mai motivata si la final sa castige din nou.

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Colorado Rapids: gazdele castiga, cota 1.58 la Unibet

More in Alte campionate