Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Chindia Targoviste vs Poli Timisoara – Liga 2

Ponturi fotbal Chindia Targoviste vs Poli Timisoara: duminica, 14 aprilie, de la ora 12:00, in etapa a 30-a din Liga 2 se joaca Chindia Targoviste vs Poli Timisoara.

Viorel Moldovan spera la promovare

S-au investit foarte multi ani la echipa pentru a nu visa frumos. In sezonul trecut a dat baraj de promovare, dar l-a pierdut contra celor de la FC Voluntari. Echipa este din nou in carti, se afla pe locul al treilea, cu 63 de puncte, acelasi numar pe care si U Cluj il are. Diferenta dintre cele doua echipe este ca targovistenii au jucat un meci mai putin.

In etapa trecuta, aceasta s-a impus cu 2-0 la Timisoara, in fata Ripensiei. Au fost trei puncte de aur, pentru ca nu era deloc un duel usor. Mai mult, a fost a doua victorie pe care o obtine fara sa primeasca gol. Chindia este una dintre echipele care stiu sa se apere bine, cel putin acasa, dar si una care inscrie mult. In disputele de acasa are 36 de goluri inscrise si alte 18 primite.

Aproape de Liga 3

Cu toate jocurile bune facute de Poli Timisoara in ultimul timp, este tot mai aproape de Liga 3. Se afla pe penultimul loc, cu 22 de puncte, la zece lungimi in spatele primului loc care se mentine in liga secunda. Moralul este bun, in ultimele patru runde a reusit sa evite esecul, bifand doua remize si tot atatea victorii.

In urma cu putine zile, in runda intermediara, aceasta a reusit sa o bata cu 1-0 pe Metaloglobus. Golul timisorenilor a fost inscris de Badauta, dintr-o lovitura de la 11 m. Din nefericire este din nou randul unei deplasari si acolo nu s-a miscat deloc bine. In cele 14 deplasari avute pana acum, Poli Timisoara a bifat o singura victorie, trei remize si alte zece infrangeri.

Chiar daca Poli Timisoara a scos rezultate pozitive in ultimele patru dueluri, programul a si fost unul usor. Chindia este de o cu totul alta factura, o echipa care stie sa puna problema si astept sa se vada asta inca de la pauza. Mai mult decat atat, in tur s-a vazut ca exista o diferenta de valoare, targovistenii s-au impus atunci cu 3-1.

Ponturi fotbal Chindia Targoviste vs Poli Timisoara: 1 pauza / 1 final, cota 1.73 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal