Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Colorado Rapids vs Sporting Kansas City – MLS

Luni dimineata, 18 martie, de la ora 03:00, pe “Dick’s Sporting Gods Park” se va disputa Colorado Rapids vs Sporting Kansas City, un duel din a treia etapa de Major League Soccer.

Colorado Rapids este una dintre cele mai slabe echipe din ultimele sezoane, aspect care se pare ca nu s-a imbunatit. Dupa doua meciuri avute in si in aceasta editie, a luat un singur punct, acela dupa 3-3 cu Portland Timbers. Totusi, e important sa joace acasa, in meciul avut anterior a pierdut la Seattle, a fost 2-0 pentru Sounders.

Echipa se afla pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu un singur punct, fiind formatia cu a doua cea mai slaba defensiva de pana acum. Ce e drept, pe teren propriu stie sa faca meciuri bune, ultimele sapte astfel de intalniri avute in MLS s-au incheiat cu cel putin trei goluri. Aici contorizam si meciurile din editia trecuta de campionat, cand a incheiat pe penultimul loc al Vest-ului.

Echipa probabila Colorado Rapids: Howard – Rosenberry, Wilson, Wynne, Serna – Acosta, Bassett, Felihaber – Mezquida – Rubio, Kamara

Inceputul de sezon este unul echilibrat, Sporting Kansas City a reusit sa obtina victorii importante in Liga Campionilor Americii de Nord si Centrale. A reusit sa se califice in semifinale, dupa ce a dispus cu 4-2 de panamezii de la Indiependiente, dupa 1-2 in deplasare si 3-0 acasa.

Tot acasa a disputat si meciul avut in runda anterioara, atunci cand a bifat singura sa victorie de pana acum din MLS, a fost 2-0 cu Philadelphia Union. Lucrurile se schimba putin, echipa urmeaza sa joace la Colorado, locul unde nu s-a mai impus de cinci ani. In ciuda diferentei dintre ele, Sporting Kansas City a pierdut trei din ultimele patru vizite pe “Dick’s Sporting Good Park”.

Sporting Kansas City: Melia – Lindsey, Barath, Besler, Wallace – Busio, Sanchez, Rowe – Croizet, Hurtado, Salloj

Cotele sunt perfect normale pentru un asemenea duel, pentru ca Sporting Kansas City a fost echipa mai buna in ultimul sezon. Una peste alta, acord incredere mai mare unui rezultat in care ambele sa inscrie, e un rezultat firesc pentru inceputul de sezon din MLS.

Pronosticul nostru pentru Colorado Rapids vs Sporting Kansas City: ambele marcheaza, cota 1.62 la Unibet

More in Alte campionate