Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Columbus Crew vs DC United – MLS

Ponturi fotbal Columbus Crew vs DC United: joi dimineata, de la ora 02:30, pe “MAPFRE Stadium” se disputa Columbus Crew vs DC United, un joc din cadrul MLS.

Columbus este in cadere libera

Ceva se intampla la Columbus si lucrurile se vad prin prisma rezultatelor. Echipa antrenata de Caleb Porter a pierdut si meciul din etapa anterioara. Desi a evoluat acasa si era favorita certa, a pierdut cu 1-3 in fata lanternei Portland Timbers. A fost al doilea asemenea rezultat consecutiv si al treilea stagional.

Crew a cazut pe locul 4 in Conferinta de Est, cu 13 puncte. Totodata, are opt goluri inscrise, tot atatea cu numarul celor pe care le-a primit. Este oarecum avantajata de statutul de gazda. In cinci meciuri deja avute pe “MAPFRE”, a bifat trei victorii, o remiza si acel esec, cu Portland Timbers. In toate aceste dueluri a dat cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Steffen – Jimenez, Mensah, Williams, Francis – Artur, Trapp – Santos, Higuain, Robinho – Zardes

DC United, inca neinvinsa in deplasare

Cu Wayne Rooney integralist, DC United a suferit al doilea esec stagional. In etapa trecuta a abordat superficial meciul cu New York City. Desi a avut statut de echipa gazda, aceasta a pierdut cu 0-2. Pe de alta parte, inca ramane lider al Conferintei de Est, cu 14 puncte. E drept, are si doua meciuri mai multe decat Toronto FC, principala ei urmaritoare.

De trei ori a fost pusa in postura de a juca in deplasare si a facut-o bine. A reusit sa iasa in evidenta prin rezultatele obtinute. Pe langa faptul ca nu a pierdut, a obtinut o remiza si doua victorii. Mai mult decat atat, toate golurile inscrise de ea in aceste dueluri, au venit in prima repriza.

  • Echipa probabila: Hamid – Jara, Brillant, Birnbaum, Arriola – Moreno, Durkin – Stieber, Acosta, Rodriguez – Rooney

Meciul ma astept sa fie unul disputat. Poate sansele gazdelor erau mai mare, dar dupa ce au patit in etapa trecuta, e bine sa fim rezervati. In aceste conditii, in care ambele au inceput sa primeasca goluri destul de usor, un pariu pe goluri pare inspirat. Astept ca din nou sa vedem la treaba jucatorii de atac, iar la final ambele sa puncteze. Totodata, trebuie sa tinem cont si de faptul ca DC United nu a mai castigat la Columbus de 11 ani.

Ponturi fotbal Columbus Crew vs DC United: ambele marcheaza, cota 1.88 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate