Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal CS Balotesti vs Ripensia Timisoara – Liga 2

Ponturi fotbal CS Balotesti vs Ripensia Timisoara: sambata, la matineu se va juca CS Balotesti vs Ripensia Timisoara, o partida programata sa inceapa de la ora 11:00, in runda cu numarul 26 din Liga 2.

CS Balotesti este una dintre echipele de pluton ale esalonului secund si probabil una dintre cele care urmeaza sa retrogradeze. Zic asta pentru ca nu mai are sustinerea din sezonul trecut si faptul ca au plecat o serie de jucatori se vede prin prisma clasamentului. Ocupa locul 18, cu 22 de puncte, cu cinci mai putine decat echipa care se afla imediat deasupra locurilor ce vor merge in liga a treia.

Mai mult decat atat, in 2019 a pierdut trei din cele patru meciuri programate si de fiecare data s-a intamplat fara sa inscrie. Una dintre partide s-a jucat in urma cu o saptamana, a fost 0-1, la Braila, cu Dacia Unirea. Nici statutul de gazda n-o prea ajuta, in decurs de 12 astfel de partide a inregistrat patru victorii, trei rezultate de egalitate si cinci infrangeri.

Ponturi fotbal CS Balotesti vs Ripensia Timisoara – Liga 2

Ripensia Timisoara este un nume cunoscut din alte vremuri, dar acum se pare ca este cea mai bine clasata dintre toate cele trei reprezentante ale orasului. Desi nu are parte de o sustinere financiara importanta, lotul pe care se bazeaza o aduce pe locul 11, cu 29 de puncte, cu trei mai multe decat prima echipa care merge in Liga a 3-a.

Programul campionatului a adus-o in etapa anterioara in fata celor de la Sportul Snagov, intr-un meci in care a pierdut cu 1-2. Avand atunci statut de gazda, s-a vazut repede condusa si astfel, singurul gol a venit dintr-un penalty transformat de Calin Toma.

In etapa trecuta ambele echipe au fost invinse la limita, dar judecand dupa ce au aratat ele pana in momentul de fata, Ripensia parca are o sansa in plus indiferent de statutul pe care urmeaza sa-l aiba. A mai reusit si in tur sa castige contra ilfovenilor, a fost 2-1. De altfel, toate cele trei meciuri directe s-au terminat cu cel putin trei goluri si ambele marcheaza.

Ponturi fotbal CS Balotesti vs Ripensia Timisoara: X2, cota 1.40 la Betano

More in Fotbal