Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Dacia Unirea Braila vs U. Cluj – Liga 2

Ponturi fotbal Dacia Unirea Braila vs U. Cluj: duminica, 21 aprilie, de la ora 11:30, are loc meciul Dacia Unirea Braila vs U. Cluj, joc din cadrul rundei cu numarul 31 din Liga 2.

Dacia Unirea Braila se poate considera retrogradata

Dacia Unirea Braila este in pragul colapsului, dar cineva se ambitioneaza ca echipa sa nu intre in faliment. Este echipa cu cele mai slabe cifre din acest sezon, dar nu este ceva surprinzator. Inca antrenata de Florentin Petre, acesta foloseste etapa de etapa jucatori foarte tineri. S-a vazut lucrul acesta in etapa anterioara, Dacia Unirea Braila a pierdut cu 0-4 in fata Politehnicii Timisoara. A fost cea de-a 19-a infrangere stagionala, tot atatea cate puncte a reusit sa stranga.

  • Se afla pe ultimul loc, are 19 puncte, si este deja retrogradata. Intre ea si prima echipa aflata pe loc neutru sunt 14 lungimi.

Universitatea nu are voie sa rateze victoria

In ultimul timp au fost ceva conflicte interne la Universitatea Cluj, dar acestea s-au stins in urma rezultatelor bune. Dorinta de promovare este una imensa, autoritatile locale si suporterii au facut front comun si lucrul asta se vede. Alb-negrii se afla pe locul al treilea, cu 63 de puncte, la trei lungimi in spatele Chindiei Targoviste, echipa de pe locul al doilea. Astfel spus, clujenii sunt la trei puncte in spatele echipei care se afla pe loc de promovare directa.

  • Nivelul jocului este unul bun, a reusit in ultimele etape sa obtina victorii importante. Le-a inins cu 6-2 pe Daco-Getica Bucuresti si cu 2-1 pe Farul Constanta. Tot Universitatea Cluj este echipa cu cele mai multe goluri inscrise, 64. 30 dintre ele au venit in deplasare, acolo unde are numar dublu de victorii fata de cel al infrangerilor.

Cum diferenta dintre Dacia Unirea Braila si echipele de la varf este una foarte mare, ma astept sa vedem acest lucru si pe teren. In tur a fost 6-1, un scor pe care nu trebuie sa ne mire daca se repeta, date find aspiratiile celor doua echipe. Totusi, cred ca Universitatea Cluj are nevoie de victorii de moral, astept ca din partea ei sa asistam la cel putin patru goluri.

Ponturi fotbal Dacia Unirea Braila vs U.Cluj: peste 3.5 goluri, cota 1.65 la Unibet

More in Fotbal