Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Derby vs Bristol City – Championship – 22.12.2018

Sambata, ora 17:00, ora Romaniei, vine cu ultima runda din turul Championship, unde avem duelul ponturi fotbal Derby vs Bristol City.

Derby County este una dintre echipele a caror conducere le-a impus sa ramana pe locurile de playoff, deoarece se doreste promovarea si acest lucru il stiu foarte bine si jucatorii. Cu Frank Lampard antrenor, “berbecii” au reusit sa isi multumeasca oamenii din fruntea clubului, echipa aflandu-se pe locul 4, cu 38 de puncte, cu sase mai putine decat echipa care promoveaza direct. In runda anterioara putea sa obtina toate punctele puse la bataie, dar Nottingham Forrest a reusit sa anihileze foarte bine ofensiva celor de la Derby County, drept pentru care meciul s-a terminat fix asa cum a inceput, 0-0. Este bine pentru ca Derby ramane o echipa solida pe teren propriu, a reusit ca in decurs de 11 runde sa obtina 21 de puncte.

De partea cealalta, Bristol City este intr-o forma buna, a reusit sa stea departe de esec in ultimele patru runde, partide in care a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si tot atatea victorii. A fost bine pentru parcursul echipei, aceasta a reusit sa urce pana pe locul 14, cu 30 de puncte, la distanta considerabila fata de prima echipa care se afla pe primul loc direct retrogradabil. Principalul obiectiv al echipei este acela de a incheia pe locurile neutre, nu dispune inca de un lot suficient de abil pentru a putea pune probleme echipelor cu pretentii, dar in acelasi timp, comparativ cu echipele din zona rosie este cu un pas inaintea lor.

Cu toate ca Bristol City a evoluat mult mai bine in ultimul timp, cred ca o sa-i fie foarte greu sa plece cu cel putin un punct de pe “Pride Park”. Pe langa faptul ca nu a mai castigat acolo de sapte ani si jumatate, aceasta a avut mereu probleme, Derby dovedindu-se mult mai capabila pe faza ofensiva. Una peste alta, daca este sa existe o echipa invingatoare, Derby ma astept sa fie aceasta, avantajul de a juca pe teren propriu, de a pune la dispozitie o serie de jucatori importanti, ce pot sa faca diferenta.

Pronostic ponturi fotbal Derby vs Bristol City: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal