Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Derby vs Wigan – Championship – 05.03.2019

Marti, 5 martie, de la ora 21:45, pe “Price Park” are loc Derby vs Wigan, infruntare din etapa cu numarul 33 din Championship, considerata o restanta.

Derby County este un nume care poate spune multe si poate avea un cuvant de spus asupra celor care vor merge in play-off. Desi are cateva piese importante absente, aceasta traverseaza o perioada slaba, a pierdut ultimele trei etape si acum se afla in afara play-off-ului, ea ocupand locul 7, cu 51 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat Bristol City, echipa care se afla in fata ei. La finalul saptamanii trecute a avut o ocazie foarte buna de a se afirma, dar meciul pe care l-a jucat la Birmingham, cu Aston Villa, a fost pierdut la scor, 0-4 a indicat tabela de pe “Villa Park” si Derby County a ajuns la trei meciuri consecutive in care nu a reusit sa inscrie si cinci meciuri la rand in care nu a reusit sa castige.

Wigan este o echipa care a avut drept obiectiv sa se indeparteze suficient de mult de zona rosie pentru a nu sta cu emotii pana in ultima etapa. Cum evolutia echipei a fost una buna in ceea ce priveste disputele de acasa, faptul ca a fost gazda in patru din ultimele cinci runde avute in Championship si-a spus cuvantul, drept pentru care vine dupa cinci runde consecutive fara esec, inregistrand patr rezultate de egalitate, cat si o victorie. La sfarsitul saptamanii trecute a fost din nou gazda intr-un duel cu o echipa grea, a primit vizita celor de la Middlesbrough, insa nu s-au dat in spectacol pe tabela si disputa s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0, fiind a patra remiza consecutiva in care se dau cel mult doua goluri.

Normal, asa cum au aratat si pana in acest moment, probabil ca vor juca mai mult decat prudent si numarul de goluri o sa fie din nou unul mic. In tur, ca in ultimele patru dueluri directe, am avut modificare de scor dintr-o singura parte, Derby County a fost echipa care a reusit sa castige cu 1-0, dar rezultatul a fost serios influentat de eliminarea unui jucator al lui Wigan inca din primele minute.

Pronosticul nostru pentru Derby vs Wigan: sub 2.5 goluri, cota 1.80 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal