Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Djurgarden vs Norrkoping – Allsvenskan

Ponturi fotbal Djurgarden vs Norrkoping: joi, 25 aprilie, de la ora 19:45, pe “Tele2 Arena” se joaca Djurgarden vs Norrkoping, joc al rundei a 5-a din Allsvenskan.

Cupele europene, obiectiv principal

Inceputul de sezon este unul foarte bun, care confirma obiectivul pus de conducere. Calificarea in Europa League se vrea, dar mai este pana la finalul sezonului. Totusi, dupa patru etape, Djurgarden se afla pe locul 1, cu 10 puncte, avand trei lungimi avans. Mai mult, in etapa trecuta a reusit a treia victorie consecutiva.

Pusa in fata unui duel cu Hacken, aceasta nu s-a speriat. A avut nevoie de 51 de minute pentru a deschide scorul. Erik Berg a inscris primul sau gol de cand a venit de la Copenhaga, da este de explicat. Important este si aportul ofensiv, pentru ca Djurgarden a dat cel putin un gol de fiecare data.

  • Echipa probabila: Valho – Andersson, Danielsson, Berg, Walker – Ulvestad, Karlstom, Ajdarevic – Radetinac, Buya Turay, Barkroth

Norrkoping, contracandidata la titlu

Cu toate ca n-a inceput sezonul la fel de bine ca adversara din acest meci, se vrea titlul. In prezent se afla pe locul 9, cu 5 puncte, avand -1 in dreptul golaverajului. Abia in etapa trecuta a venit si prima victorie. Acela a fost si cel mai spectaculos meci. Profitand de statutul de echipa gazda, a dispus cu 4-3 de Falkenbergs.

Larsen a inscris golul victoriei in minutul 90+3, dar atunci cand este gazda stie sa puna problema. Lucrurile se complica putin cand evolueaza in deplasare. In cele doua asemenea intalnniri, nu a reusit sa se bucure de succes. A pierdut cu 1-3 contra lui Helsingborg si a remizat spectaculos cu Kalmar, 2-2.

  • Echipa probabila: Pettersson – Dagerstal, Larsen, Gerson – Quiros, Fransson, Thern, Thorarinsson – Nyman, Skrabb

Nivelul din acest inceput de sezon a fost ridicat in ceea ce o priveste pe Djurgarden. Constanta de care a dat dovada o pune intr-o postura buna. Cu toate ca este favorita, astept o replica buna si din partea lui Norrkoping. Este o formatie care stie sa inscrie, a dat cel putin un gol in trei din cele patru etape. In alta ordine de idei, astept ca ambele echipe sa inscrie cel putin un gol. Asa a si stat problema in patru din ultimele cinci meciuri directe.

Ponturi fotbal Djurgarden vs Norrkoping: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate