Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Dresda vs Bielefeld – Zweite Bundesliga – 30.01.2019

Incepe fotbalul de liga secunda din Germania, prima runda a returului incepe de la ora 21:30, cu Dresda vs Bielefeld, o infruntare a rundei cu numarul 19.

Dupa ce a terminat sezonul cu o victorie, Dynamo Dresda a fost un adversar prezent mereu in meciurile de pregatire a unor echipe precum Grasshoppers (0-0), Aarau (0-1) sau Dinamo Zagreb (0-1), bifand sase meciuri amicale in aceasta pauza de iarna. De asemenea, moralul ramane unul bun, deoarece in runda anterioara a reusit sa dispuna cu 3-1 de una dintre cele mai slabe echipe din tur, Duisburg. A fost de bun augur acel succes si zic asta pentru ca se afla la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu 25 de puncte, -4 in dreptul golaverajului. Totusi, are nevoie sa isi imbunatateasca clar parcursul si rezultatele de pe teren propriu, acolo unde in cele noua meciuri deja disputate are 13 puncte acumulate, cifre mici pentru pretentiile pe care le are.

Echipa probabila Dresda: Schubert – Muller; Hartmann; Gonther, Hamalainen – Atik, Benatelli; Nikolaou; Ebert – Kone; Roser

Nivelul jocului prestat de Arminia nu a fost deloc unul decent, dar cumva reuseste sa stea in afara locurilor retrogradabile, terminand prima jumatate de Zweite pe treapta a 14-a, cu 18 puncte, cu cinci mai multe decatprima formatie aflata sub linie. Anul trecut l-a terminat cu un dezamagitor 1-2 in disputa cu Heidenheim, meci pe care l-a jucat pe teren propriu. Totusi, a incercat sa schimbe unele trasee, in ultimele trei sapamani avand o serie de cinci meciuri de partide de pregatire, meciuri in care golurile nu au lipsit in majoritatea. De asemenea, cantonamentul incheiat de Bielefeld a venit intr-o nota optimista, nemtii au catigat cu 2-1 in fata chinezilor de la Tianjin Teda.

Echipa probabila Bielefeld: Ortega – Clauss; Behrendt; Borner; Hartherz; Prietl – Edmundsson; Seufert – Stade; Klos; Voglsammer

Jocul prestat de cele doua echipe a fost unul bun in tur, atunci statutul de gazda si-a spus cuvantul, Bielefeld catigand cu 2-1. A fost al patrulea meci din ultimele cinci directe in care ambele au inscris si asa cum o arata cifrele lor, sunt formatii care primesc usor goluri, ceea ec inseamna ca un asemenea pariu este luat in considerare si de aceasta data.

Pronosticul nostru pentru Dresda vs Bielefeld: ambele marcheaza, cota 1.64 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal