Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Duisburg vs Bielefeld – Zweite Bundesliga

Ponturi fotbal Duisburg vs Bielefeld: luni, 29 aprilie 2019, de la ora 21:30, pe “Schauinsland-Reisen-Arena” are loc Duisburg – Bielefeld. Este un joc din Zweite Bundesliga, din etapa cu numarul 31.

Duisburg retrogradeaza din nou

Sanse aproape nule pentru ca Duisburg sa se mai poata salva si asta pentru ca este pe ultimul loc. Ocupa locul 18, cu 24 de puncte, cu sase lungimi mai putine decat locul de baraj. In etapa trecuta din nou s-a incurcat. A fost meci nul contra lui Sandhausen, a fost 2-2. Mai mult decat atat, are deja sase dueluri consecutive fara esec. In tot acest timp a bifat patru remize si doua infrangeri.

Avand in vedere locul pe care-l ocupa, e oarecum normal sa aiba si cea mai slaba defensiva. Are 56 de goluri incasate, 33 dintre acestea au venit jucand pe terenul propriu. Tot in rolul echipei gazda a bifat trei victorii, doua remize si zece infrangeri.

  • Echipa probabila: Wiedwald – Wiegel, Nauber, Bomheuer, Wolze – Albutat – Souza, Schnellhardt, Nielsen, Stoppelkamp – Iljutcenko

Meciuri de vacanta pentru Bielefeld

Aflata pe locul 11, cu 39 de puncte, Arminia Bielefeld se poate relaxa pentru ca joaca strict pentru Palmares. Stiu ca mai sunt 12 puncte puse la bataie, dar are noua lungimi avans si la finalul meciului de luni se poate salva matematic. Chiar si in alte conditii este greu sa mai poata crede cineva ca se poate intampla ceva in subsolul clasamentului.

Vine si ea dupa un esec, dar a cedat cu 1-3 in fate penultimei clasate, Ingolstadt. Ttotodata, aceasta in deplasare nu a mai castigat de patru dueluri. In acest timp si-a trecut in cont trei rezultate de egalitate si o infrangere.

  • Echipa probabila: Moreno – Brunner, Behrendt, Borner, Lucoqui – Yabo, Prietl, Weihrauch – Clauss, Klos, Voglsammer

Cu toate ca matematic inca nu sunt clare lucrurile, teoretic sunt sanse foarte mici sa se poata schimba ceva in cursul campionatului. Duisburg merge in liga a treia si Bielefeld ramane in Zweite. Totusi, meciul de luni ma astept sa fie unul spectaculos, pentru ca au probleme in aparare si acestea si-ar putea face aparitia.

Ponturi fotbal Duisburg vs Bielefeld: ambele marcheaza, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate