Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Dusseldorf vs Monchengladbach – Bundesliga

Ponturi fotbal Dusseldorf vs Monchengladbach: sambata, 30 martie, de la ora 16:30, pe “Espirit Arena”, se joaca Dusseldorf vs Monchengladbach, o infruntare a rundei cu numarul 27 din Bundesliga.

Continua sa fie victima accidentarilor, poate asa se explica cum de a suferit o infrangere asa drastica in etapa trecuta. Fortuna Dusseldorf a cedat cu 2-5 la Wolfsburg, in ceea ce a fost a doua infrangere consecutiva si a 13-a din intreaga stagiune. Chiar si in aceste conditii, echipa ramane departe de zona rosie, intr-o proportie destul de mare se poate considera salvata de la retrogradare.

Jucand pe terenul propriu situatia pare sa fie una mai buna, cel putin in cele 13 intalniri disputate deja pe “Espirit Arena” nu s-a inregistrat vreo remiza. Fortuna s-a impus in sase dintre randuri, iar adversarele intalnite au plecat cu toate punctele in sapte dintre randuri.

  • Echipa probabila: Rensing – Zimmermann, Ayhan, Kaminski, Gießelmann – Usami, Stöger, Bodzek (c), Morales, Raman – Hennings

Ponturi fotbal Dusseldorf vs Monchengladbach – Bundesliga

Borussia Monchengladbach este una dintre echipele care care au probabil drumul cel mai inconsant din 2019, dintre toate echipele cu pretentii. Dieter Hecking are toate motivele sa-si faca griji pentru locul de Champions League, zic asta pentru ca echipa lui se afla pe locul 4, cu 47 de puncte, cu o lungime mai mult decat Frankfurt, echipa de pe locul 5.

Moralul este si el putin scazut, in ultimele sase runde a castigat o singura data, 1-0, in deplasarea de la Mainz. In runda anterioar a continuat sa inscrie, dar nu a facut de suficiente ori pentru a lua toate punctele si duelul cu Freiburg s-a incheiat 1-1.

  • Echipa probabila Sommer – Johnson, Ginter, Elvedi, Wendt – Hofmann, Strobl, Zakaria – Hazard, Stindl (c), Plea

Monchengladbach este echipa care si in tur s-a aratat suprematia, reusind sa se impuna cu 3-0. Cum pe “Espirit Arena” inca n-am avut inregistrat vreun meci nul, ma astept ca dintre ele, Borussia sa iasa mai mult in relief si sa fie formatia care sa se impuna.

Cum defensiva “manjilor” a inceput sa greseasca tot mai des, as lua in considerare si un pariu pe goluri, probabil ca Dusseldorf o sa iasa in relief si ea, sa inscrie un gol.

Ponturi fotbal Dusseldorf vs Monchengladbach: X2 & peste 1.5 goluri, cota 1.80 la Betano

More in Fotbal