Connect with us

Fotbal

Ponturi Fotbal – El Masry – Arab Contractors – Premier League – 24.01.2019

Joi 24.01.2019, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul El Masry – Arab Contractors, din cadrul rundei a 19-a a primei ligi din Egipt.

El Masry se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Premier League, cu cele 19 puncte acumulate in 17 partide de campionat. Egipteanul R. Hussein este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 4 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte slaba, fiind fara victorie in ultimele 8 partide oficiale. Dupa remiza din Cupa Confederatiilor cu Salitas (0-0 in deplasare), pentru El Masry au urmat 3 partide modeste in campionat: un 0-0 in deplasarea la Smouha, o infrangere cu 0-2 in fata celor de la El Gounah si un 3-3 pe teren propriu, in fata celor de la Pyramids. Gazdele reuseau sa castige ultima partida oficiala pe teren propriu, in luna Septembrie a anului 2018. Atunci, acestia o invingeau pe USM Alger in Cupa Confederatiilor, cu scorul de 1-0.

De partea cealalta, Arab Contractors ocupa pozitia a 5-a a clasamentului primei ligi din Egipt, echipa reusind sa adune 27 de puncte dupa 19 etape. Egipteanul A. Ahmed este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 7 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla pe o panta descendenta in campionat, cu un singur punct acumulat in precedentele 3 partide. Dupa infrangerile cu Ismaily (scor 1-2) si Misr Elmaqasah (2-1 in deplasare), Arab Contractors a terminat etapa precedenta la egalitate pe teren propriu, 2-2 in fata celor de la Nogoom FC. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Martie 2015, incheiata cu scorul de 0-1.

Acest duel pune fata in fata doua echipe cu evolutii modeste in ultimele 2 luni. Cele doua nu au reusit sa lege mai multe victorii in anul 2019, asadar e dificil de prezis o invingatoare. De altfel, acestea nu au oferit spectacol atunci cand s-au intalnit, cu 4 goluri inscrise in ultimele 2 partide directe. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol si de goluri. Recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.66 oferita de cei de la Betano.

More in Fotbal