Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Elfsborg vs Orebro – Allsvenskan

Ponturi fotbal Elfsborg vs Orebro: miercuri, de la ora 20:00, pe Boras Arena are loc Elfsborg vs Orebro, meci al etapei cu numarul 5.

Elfsborg, neinvinsa acasa

Nu s-au jucat multe meciuri in noul sezon, dar Elfsborg nu a cedat acasa. In doua meciuri disputate pe Boras Arena, a reusit sa obtina o victorie si un egal. Totusi, ultimul meci a fost cel cu Ostersunds. 1-1 a indicat atunci tabela, dupa ce Levi a deschis scorul.

Aceasta se afla pe locul 11, cu 5 puncte, dar are -1 in dreptul golaverajului. Totodata, Levi pare ca se simte bine, jucatorul lui Elfsborg a inscris deja doua goluri.

  • Echipa probabila: Ellegaard – Holst, Gregersen, Nilsson, Strand – Levi, Gojani, Olsson, Holmen, Kabran – Cibicki

Ponturi fotbal Elfsborg vs Orebro

Orebro inca are probleme in deplasare

Nefiind o echipa care sa isi permita sa puna obiective inalte, nici nu joaca pe masura. Se afla pe penultimul loc, cu 4 puncte, cat si cu -3 in dreptul golaverajului. De altfel, prima ei victorie a venit in cea de-a patra etapa, respectiv cea anterioara.

Avantajul de a juca acasa a contat destul de mult. Felip Rogic a fost motivat, el, marcand ambele goluri din jocul cu AIK Stockholm. 2-1 a indicat atunci tabela.

  • Echipa probabila: Jansson – Lorentzson, Almeback, Bjorkman – Bjornquist, Bertisson, Gerzic, Rogic, Wright – Prodell, Strandberg

Elfsborg a dominat ultimele intalniri directe. Au trecut trei ani de cand Orebro a invins-o ultima oara. In acest joc ma astept ca ambele echipe sa arate o forma buna, avand in vedere ca vin dupa rezultate bune. Mai mult decat atat, astept sa faca Elfsborg un joc mai solid, la final sa pastreze toate punctele acasa.

Ponturi fotbal Elfsborg vs Orebro: gazdele castiga, cota 1.79 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate