Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Energeticianul vs CS Mioveni – Liga 2

Ponturi fotbal Energeticianul vs CS Mioveni: duminica, 24 martie, de la ora 11:00, la Petrosani se va disputa Energeticianul vs CS Mioveni, o partida a rundei cu numarul 26 din Liga 2.

Energeticianul si-a aratat marti limitele, atunci cand a suferit cea de-a zecea infrangere stagionala a sezonului, dupa 0-2 cu Petrolul Ploiesti. O influenta asupra rezultatului a avut-o si statutul de echipa vizitatoare, acolo n-a excelat. Totusi, in ciuda proastei prestatii din 2019 si fara victorie de sapte runde, se afla pe locul 9, cu 31 de puncte.

Pentru moment este la o distanta considerabila de zona rosie, dar cele cinci puncte care o despart par mai multe pentru intre ele sunt alte sase echipe, ce vor juca intre ele. Plus de asta, Energeticianul in rol de echipa gazda a reusit sa obtina rezultate notabile, bifand opt victorii, o remiza si trei infrangeri, marcand de doua ori mai multe goluri decat a incasat.

Ponturi fotbal Energeticianul vs CS Mioveni

De partea cealalta, CS Mioveni are si ea problemele ei, iar Daniel Oprita trebuie sa gaseasca repede rezolvare, asta daca vrea sa-l prinda vara pe banca. Venit la inceputul acestui an, fostul atacant al Stelei avea drept obiectiv sa faca echipa sa joace tot mai bine, dar lucrurile nu se potrivesc deloc. Dupa patru jocuri in 2019, ramane cu o singura victorie, 2-0 cu CS Balotesti.

In etapa trecuta a fost facuta knock down de catre Chindia Targoviste, pierzand cu 1-4 acasa, in ceea ce a fost al doilea esec consecutiv. Totodata, echipa sta slab defensiv, a luat cel putin doua goluri in ultimele trei infruntari, acum aflandu-se pe locul 7, cu 38 de puncte, dar are abia +9 in dreptul golaverajului.

Sunt echipe care nu zic multe, nu-mi aduc aminte vreo evolutie buna care sa le scoata in relief. Totusi, jucandu-se la Petrosani, astept sa se vada diferenta de atitudine a echipei gazda si astfel, Energeticianul sa-si arate coltii si sa se razbuna fata de infrangerea din tur, cand Mioveni s-a impus cu 2-1. Zic acest lucru pentru ca acolo mereu a inscris contra echipelor de pluton, asa cum o consider si pe CS Mioveni.

Ponturi fotbal Energeticianul vs CS Mioveni: 1X, cota 1.44 la Betfair

More in Fotbal