Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Esteli vs Diriangen – Nicaragua

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Esteli vs Diriangen este un meci din cadrul campionatului din Nicaragua, ce conteaza pentru semifinalele play-off-ului, urmand sa se joace pe „Estadio Independencia”, de la ora 23:00.

Esteli

Este usor favorita in aceasta infruntare, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca joaca acasa, acolo unde clacheaza destul de rar.

Gazdele acestei infruntari au terminat sezonul regulat pe pozitia a doua, calificandu-se direct in semifinalele play-off-ului. In cele 18 etape au reusit sa obtina 35 de puncte, izbutind zece victorii si cinci remize. Evident, au incheiat cu golaveraj pozitiv, marcand 29 de goluri, primind 11.

In ultimul meci, Esteli a dat piept chiar cu Diriangen, in prima mansa a dublei din semifinale. Aceasta s-a impus cu 0-1, facand un pas mare spre finala, ajungand de asemenea si la o serie de cinci jocuri consecutive fara esec.

Diriangen

Este o echipa de o valoare apropiata, insa care este usor sub nivelul adversarei sale, fapt pentru care porneste ca outsidera, mai ales ca joaca in deplasare, pe un teren pe care nu s-a mai impus din 2015.

Oaspetii au terminat sezonul regulat chiar sub adversarii lor, la egalitate de puncte, cu un golaveraj mai slab. Au reusit la randul lor zece succese si trei remize, pierzand de trei ori. In aceste partide au marcat 22 de goluri, primind de doua ori mai putine.

Diriangen are o misiune dificila in ceea ce priveste calificarea in finala. Aceasta este nevoita sa obtina un succes in care sa inscrie de minim doua ori. Pare aproape imposibil, avand in vedere faptul ca nu a obtinut nicio victorie in ultimele 14 vizite pe terenul lui Esteli.

Pronostic

Diriangen va incerca cu siguranta sa obtina victoria, asa ca va forta, in timp ce Esteli, avantajata de propriul teren, va cauta sa isi apere rezultatul din tur. Asadar, ne asteptam la un meci pe contre, de aceea mizam pe goluri. Cei de la Betano ofera o cota foarte buna de 1.47 pentru varianta „peste 1,5 goluri”.

• Ponturi fotbal Esteli vs Diriangen: peste 1,5 goluri -> cota 1.47

CITESTE SI

More in Alte campionate