Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Everton vs Lincoln – FA Cup – 05.01.2019

Sambata continua sa fie o zi cu multe evenimente in fotbalul din Anglia, dar nu in campionat, ci in turul al treilea al Cupei Angliei, unde avem ponturi fotbal Everton vs Lincoln, infuntare programata de la ora 17:00.

Everton este favorita certa a meciului, aceasta pe teren propriu evolueaza la un nivel suficient pentru a spera ca poate obtine un succes si in fata granzilor Angliei. Ce e drept, forma de moment nu este in favoarea ei, a pierdut patru din ultimele cinci etape din campionat, cel mai recent astfel de duel a avut loc pe “Goodison Park”, contra celor de la Leicester (0-1).  Pe de alta parte, potential exista, lucrul acesta s-a vazut cel mai bine atunci cand a avut mai mare nevoie de victorie, drept pentru care a si invins echipe care au plecat cu sansa a doua si in mod normal, meciul de sambata nu are cum sa nu se termine cu succesul “caramelelor”.

Lincoln provine din fotbalul inferior, acolo unde a reusit ca la mijlocul acestei saptamani sa obtina un rezultat de eglitate, cu toate ca a plecat cu prima sansa, Port Vale a fost egala ei.  De altfel, nu trebuie sa ne surprinda faptul ca este lider al League Two, prestatiile sale de pana acum o fac sa aiba patru lungimi avans in fruntea celui de-al patrulea esalon. Daca ceva nu a mers suficient de bine in jocul echipei, acel lucru s-a intamplat atunci cand a fost implica in disputele de pe teren strain, acolo a pierdut calificarea si in alte trofee, cum ar fi EFL Trophy. Una peste aalta, este pentru a treia oara cand Lincoln va urma sa joace in aceasta editie a FA Cup, ea le-a mai lasat acasa pe Northampton (3-2) si Carlisle (2-0).

Cu toate ca Lincoln a luat pulsul deja al FA Cup, avand cu doua meciuri in plus jucate fata de Everton, este si pentru prima oara cand are in fata ei un adversar de prima liga si astept ca acest lucru sa se vada inca din primele minute, cand Everton sa inscrie un numar suficient de goluri pentru a asigura o calificare fara emotii in saisprezecimi.

Pronostic ponturi fotbal Everton vs Lincoln: 1 pauza / 1 final, cota 1.47 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal