Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Exeter vs Morecambe – League Two – 12.01.2019

Sambata, 12 ianuarie, de la ora 17:00, o ora comuna pentru fotbalul din Anglia, se va juca ponturi fotbal Exeter vs Morecambe, din runda cu numarul 28 a League Two.

Exeter este dornica sa incheie sezonul asa cum bine l-a inceput, dar pentru a face asta si a incheia pe loc de playoff, are nevoie de mai multa atentie. In etapa anterioara a reusit sa o aiba, scorul meciului de la Swindon s-a impus cu 2-0, intr-un meci pe care l-a controlat de la un capat la altul. Dincolo de acest lucru, a fost al patrulea asemenea rezultat din precedentele cinci runde, ceea ce justifica, oarecum, locul 7 pe care ea se afla in momentul de fata, cu 43 de puncte. Trebuie sa fie atenta, deoarece il poate pierde la un rezultat nefavorabil, pentru ca este la egalitate cu Colchester, echipa aflata imediat sub ea in clasament si golaverajul este singurul care face diferenta intre ele.

Exeter: Pym – Sweeney; O’Shea; Moxey; Woodman – Ogbene; Taylor; Collins; Law – Martin; Forte

Morecambe reprezinta genul de formatia buna sa te incurce atunci cand te astepti mai putin, dar aceste lucruri nu s-au intamplat prea des acum, drept pentru care, de runde bune, se afla in jumatatea inferioara, ocupand locul 20, cu 27 de puncte, sase mai multe decat formatia care se afla pe ultimul loc. Lungul sir al meciurilor fara victorie a ajuns la patru dispute, infruntari care au venit la pachet cu doua infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate. Cu putine zile in urma, Morecambe a primit vizita celor de la Crewe, dar in ciuda unei prime reprize foarte slabe, Tutte si Kevin Ellison au inscris golurile echipei lor, tabela indicand 2-2 in acesl joc.

Morecambe: Halstead – Mills; Lavelle; Old; Conlan – Cranston; Kenyon; Tutte – Mandeville; Leitch-Smith; Ellison

Evident este o diferenta substantiala intre cele doua echipe, lucru pe care l-am vazut si prin prisma rezultatului din tur. Atunci a fost 2-0 pentru Exeter, intr-un duel in care Morecambe n-a ajuns des la poarta, iar cum situatia nu s-a schimbat cu absolut nimic, tind sa dau credit formatiei gazda, echipa care merita din plin cota de favorita, contrar micile indisponibilitati, ce au fost suplinite cu brio si in etapa anterioara.

Pronostic ponturi fotbal Exeter vs Morecambe: gazdele castiga, cota 1.80 la Unibet

More in Fotbal