Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Sportul Snagov – Liga 2 – 02.03.2019

Sambata, 2 martie, de la ora 11:00, pe “Stadionul Farul” se va disputa Farul Constanta vs Sportul Snagov, o partida a etapei cu numarul 23 din Liga 2.

Farul Constanta il tine pe banca pe Grigoras, un antrenor cu o vasta experienta ca tehnician, dar nu reuseste sa scoata echipa la liman. In aceasta iarna s-au adus cateva piese importante, menite sa imbunatateasca parcursul echipei aflate pe locul 17, cu 20 de puncte, la patru lungimi de salvarea de la retrogradare. In etapa trecuta nu a avut un adversar comod si asta s-a vazut, a evoluat si in deplasare, iar meciul cu Academica Clinceni s-a terminat cu scorul de 0-1. A fost a patra partida consecutiva disputata de Farul in Liga 2 si in care nu castiga, in trei dintre ele a fost invinsa, de aici si golaverajul negativ, -14.

De partea cealalta, Sportul Snagov pot spune ca este o echipa surprinzatoare, aceasta conduce Liga 2, cu 49 de puncte, dar distanta intre ea si echipa de pe locul 5 este de doua lungimi. Important este ca a inceput 2019 cu dreptul, Vlad Andrei Danale a inscris ambele goluri ale echipei in succesul cu 2-1, in fata celor de la Daco Getica Bucuresti. A fost a doua victorie consecutiva si a 15-a din intreg sezonul, sapte dintre ele au venit cu Sportul Snagov jucand pe teren strain. Desi nu este tocmai postura care ii place cel mai mult, formatia ilfoveana a reusit ca in rolul de formatie vizitatoare sa scoata rezultae bune, avand o linie de clasament alcatuita din sapte victorii, doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri, ea ocupand prima pozitie intr-un clasament al deplasarilor.

Asa cum foarte bine o arata si rezultate de pana acum, Farul Constanta nu este intr-o forma buna si e normal sa nu aiba prima sansa in fata adversarei de sambata. In tur a fost o victorie muncita a ilfovenilor, acestia au reusit sa se impuna cu 1-0, in urma unui gol venit in a doua repriza, cand Farul evolua cu un om mai putin. In alta ordine de idei, astept sa vad mai multa determinare a liderului Ligii 2, Sportul Snagov a inceput bine anul, este motivata si dispune de toate calitatile pentru a lua cel putin un punct, indiferent daca vor inscrie si advesarii.

Pronosticul nostru pentru Farul Constanta vs Sportul Snagov: ambele marcheaza, cota 1.62 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal