Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal FC Arges vs CS Mioveni – Liga 2

Ponturi fotbal FC Arges vs CS Mioveni este meciul care inchide runda cu numarul 30 din Liga a 2-a si derby-ul judetului Arges. De la ora 18:00, luni se joaca FC Arges vs CS Mioveni, partida ce conteaza strict pentru palmares.

FC Arges, randament maxim cu noul antrenor

Schimbat din functie dupa inceputul slab de an, Emil Sandoi a privit cum acelasi lot pe care el l-a avut, a reusit sa faca rezulate bune. FC Arges a bifat trei victorii importante cu noul tehnician pe banca, urcand pe locul 6, cu 53 de puncte. Fara drept de promovare, alb-violetii au +18 in dreptul golaverajului, avand si una dintre cele mai bune defensive.

In runda anterioara, desi a plecat cu sansa a doua, FC Arges a reusit sa o invinga cu 2-1 pe Petrolul Ploiesti. A fost un meci in care Buhaescu a deschis scorul, iar Barbu a stabilit scorul final. In aceste conditii, echipa a ajuns la trei victorii consecutive si sase etape fara esec in Liga 2.

CS Mioveni este in revenire

Fara sa isi poata permite sa tina pasul cu echipele de la varf, CS Mioveni a inceput sa faca victima dupa victima. A ajuns la patru etape consecutive fara esec si trei victorii consecutive. In etapa anterioara a reusit sa confirme jocul bun de acasa, invingand-o cu 2-0 pe Aerostar Bacau. Nu este un rezultat intamplator, printre cele trei victorii se numara si un 2-1 cu Universitatea Cluj. Acel duel s-a jucat in deplasare, Radescu si Balint reusind atunci sa aduca victoria.

Datorita acestei reveniri, CS Mioveni a urcat pe locul 7, cu 48 de puncte. Are +13 in dreptul golaverajului, dar chiar daca nu exceleaza in atac, reuseste sa se impuna cu echipele mici. Din 29 de mecuri, are 14 victorii, cinci dintre ele venite in urma deplasarilor.

FC Arges vs CS Mioveni este mai mult un meci unde orgoliile sunt peste capacitatile celor doua echipe. Daca vor juca precum am vazut in meciul din tur, atunci e clar ca echilibrul o sa domneasca din nou. Cred ca lucrurile nu se vor schimba, iar asa cum o arta si ultimelor rezultate directe, sa avem putine goluri.

In ultimele zece meciuri directe, pe langa faptul ca de putine ori s-a intamplat sa avem spectacol, mereu a marcat o cel mult o echipa. Au fost noua victorii la 0 si o remiza alba.

Ponturi fotbal FC Arges vs CS Mioveni: nu marcheaza ambele, cota 1.75 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal