Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal FC Arges vs Politehnica Timisoara – Liga 2

Sambata, 16 martie, de la ora 11:00, pe “Stadionul Nicolae Dobrin”, are loc FC Arges vs Politehnica Timisoara, o infruntare a rundei cu numarul 25 din Liga 2.

Probleme cu jucatorii

Emil Sandoi a fost pus saptamana aceasta sa renunte la un jucator, acesta a fost surprins in agentiile de pariuri si acest lucru a venit la pachet cu rezilierea contractului. Totodata, s-a pus problema demitereii antrenorului, asta pentru ca la Pitesti se vrea performanta, iar in 2019 inca nu s-a simtit gustul succesului.

Fara gol inscris in acest an

Recunoscuta mai mult pentru inclinatia defensiva, FC Arges are acum probleme cu atacul, in cele trei intalniri avute nu a reusit sa se bucure de inscrierea vreunul gol. Dupa doua infarngeri identice, 0-1, cu Chindia si Metaloglobus, in etapa anterioara s-a inregistrat un scor alb la Petrosani, 0-0, contra celor de la Energeticianul.

Mai au sporterii rabdare cu ASU?

Timisoara da trei echipe ligii secunde, dar lucrul asta nu vine sa bucure orasul, pentru ca o singura echipa este cea care are suporterii de partea ei. Din pacate este si ea in aceeasi situatie delicata, ASU se afla pe locul 15, cu 26 de puncte, la o singura lungime de cel de-al treilea esalon. In runda trecuta a tinut sa se faca din nou de ras, pierzand acasa, 1-2, cu Aerostar Bacau.

In ultimele zece meciuri, banatenii s-au impus o singura data si atunci s-a intamplat intr-o deplasare, cu Metaloglobus Bucuresti (1-0). Ce e drept, Politehnica Timisoara a mers mai bine in deplasare, acolo a strans mai multe puncte.

S-ar putea sa fie meciul decisiv pentru Sandoi, iar din etapa viitoare FC Arges sa aiba un nou om pe banca. Totusi, cred ca jucatorii constientizeaza acest lucru si cum in fata lor este o echipa limitata din toate punctele de vedere, acest lucru sa se vada. Si in tur am avut un meci frumos, FC Arges a reusit sa castige cu 3-2.

Pronosticul nostru pentru FC Arges vs Politehnica Timisoara: gazdele castiga, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal