Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal FC Dallas vs San Jose Earthquakes – MLS

Ponturi fotbal FC Dallas vs San Jose Earthquakes: sambata seara, 27 aprilie, de la ora 22:30, pe “Toyota Stadium” se va disputa FC Dallas vs San Jose Earthquakes. Meciul este programat in Major League Soccer.

Texanii isi continua ascensiunea in Vest

FC Dallas este pe locul 4 in Conferinta de Vest, cu 16 puncte, avand +5 in dreptul golaverajului. Totusi, echipa este in crestere, a reusit in etapa trecuta sa castieg din nou. A fost 2-1 pe terenul Atlantei United, Ferreira si Acosta au dat lovitura. Datorita acelui rezultat, texanii au ajuns la patru victorii in ultimele cinci etape.

Revenirea pe teren propriu se face in cele mai bune conditii. In cele patru dueluri avute pe “Toyota Stadium”, FC Dallas a bifat trei victorii si o remiza. Mai mult, aceasta este si echipa cu cele mai putine goluri primite in rol de gazda.

  • Echipa probabila: Gonzalez – Hedges, Ziegler, Bressan – Cannon, Cerrillo, Gruezo, Hollingshead – Pomykal – Barrios, Ferreira

San Jose e capabila sa-si incurce adversarii

Mereu obisnuita sa plece cu sansa a doua, San Jose este o echipa care sufera mult. Se afla pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu 7 puncte, avand -7 in dreptul golaverajului. Totusi, in ultimele doua runde a jucat bine, a reusit sa ramana neinvinsa. Astfel, spectacolul s-a mentinut, reusind sa se inscrie cel putin trei goluri in meciurile jucate de ea.

A reusit in etapa anterioara sa faca 2-2 cu San Jose Earthquakes, confirmand succesul cu Sporting Kansas City (4-1). Este una dintre cele doua echipe din Conferinta de Vest ale caror meciuri s-au incheiat cu cel putin trei goluri.

  • Echipa probabila: Vega – Thompson, Jungwirth, Cummings, Lima – Judson – Espinoza, Eriksson – Yueill, Salinas – Hoesen

Ambele sunt echipe care stiu bine sa faca spectacol sau cel putin asta au inceput sa faca. Astept sa vedem un joc alert, in care nu as exclude sa avem un scor de maidan. De altfel, in cel mai recent joc direct al lor, San Jose s-a impus cu 4-3. Cred ca acum rolurile se inverseaza si asa cum FC Dallas evolueaza, astept ca ea se castige la pas.

Ponturi fotbal FC Dallas vs San Jose Earthquakes: gazdele castiga, cota 1.53 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate