Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Fleetwood vs Sunderland – League One

Ponturi fotbal Fleetwood vs Sunderland: marti seara, 30 aprilie 2019, de la ora 21:45, pe “Highbury Stadium” se va disputa Fleetwood vs Sunderland. Este un joc din cadrul rundei cu numarul 39 din League One.

Jucatorii se vad deja in vacanta

Fleetwood si-a dus la capat misiunea si in momentul de fata se afla pe loc neutru, care o face sa se simta ca in vacanta. Ocupa pozitia a 12-a, cu 58 de puncte, fara sanse la playoff. Are si + in dreptul golaverajului. Totusi, in ultimele cinci meciuri a fost o prezenta timida in League One. In tot acest timp nu a reusit sa castige, bifand trei remize si doua infrangeri.

Mai mult decat atat, Fleetwood in etapa anterioara a jucat tot acasa. A facut 0-0 cu Bristol Rovers, in contextul in care nu a fost un meci deloc cuminte. S-au aratat atunci opt cartonase galbene, doua apartinand ei, Madden si Evans.

  • Echipa probabila: Cairns – Coyle, Eastham, Morgan, Husband – Burns, Wallace, Biggins, Hunter – Evans, Madden

Sperante mici la o promovare directa

Sunderland este pe punctul de a rata promovarea directa. Ea are asigurat playoff-ul, dar se afla abia pe locul 4, cu 85 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si Barnsley, formatia de pe locul secund. E drept, are un meci mai putin, dar chiar si asa sunt sanse mici sa se claseze pe locul al doilea. Mai mult decat atat, forma de moment este una slaba pentru o formatie de talia ei.

In ultimele cinci runde disputate de Sunderland a avut rezultatele unei echipe de pluton. A castigat un singur joc, alte trei s-au incheiat la egalitate si a suferit o infrangere. Pare prea mult pentru ea, motiv pentru care planurile s-au schimbat si se gandeste tot mai mult la playoff.

  • Echipa probabila: McLaughlin – Matthews, Ozturk, Flanagan, Oviedo – Cattermole, Power – Grigg, Honeyman, McGeady – Wyke

Normal, acest meci trebuie vazut ca unul de vacanta, Sunderland si Fleetwood nu mai au pentru ce lupta. Tind sa cred ca asa o sa fie, jucatorii nu vor baga picior decisiv la balon si acest lucru o sa se vada prin scorul final. In tur s-a intamplat la fel, a fost 1-1, in singurul lor meci direct disputat in epoca fotbalului modern.

Ponturi fotbal Fleetwood vs Sunderland: sub 2.5 goluri, cota 1.95 la Unibet

More in Alte campionate