Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Forest Green vs Cambridge United – League Two

Ponturi fotbal Forest Green vs Cambridge United: luni, 22 aprilie, de la ora 17:00, se joaca Forest Green vs Cambirdge United, joc al etapei cu numarul 44.

Are sperante la promovarea directa

Intr-o forma foarte buna, aceasta lupta pentru a promova direct. Se afla abia pe locul 5, cu 70 de puncte, dar sunt cinci lungimi intre ea si MK Dons. Din League Two promoveaza primele trei locuri, asa ca inca ramane deschisa lista. Pe de alta parte, este si cu moralul ridicat, deoarece vine dupa o serie de trei victorii.

Cu putine zile in urma, a reusit sa dispuna cu 1-0 de Tranmere. Faptul ca a castigat contra unei colege de clasament o arunca in cursa pentru un loc pe podium. Cu toate astea, Forest Green are probleme in a jucat acasa, acolo unde are rezultate indoielnice.

  • Echipa probabila: Ward – Rawson, Collins, McGinley – Shephard, Winchester, Brown, mills – Scoble – Doidge, Grubb

Si-a indeplinit obiectivul

Pentru Cambridge United sezonul aproape s-a terminat. Obiectivul si l-a indeplinit, s-a indepartat de zona rosie. Se afla pe locul 21, cu 46 de puncte, cu noua lungimi mai multe decat prima echipa care merge in Vanarama. Cred ca lucrul asta se vede si prin prisma rezultatelor din ultimul timp.

In cel mai recent duel avut, a facut 0-0 cu Swindon. Cambridge United este echipa cu cele mai putine goluri inscrise. Are o medie mai mica de un gol inscris pe meci. Dincolo de lucrurile acestea, in deplasare este una dintre cele mai accesibile formatii. In 21 asemenea intalniri, are 18 puncte stranse.

  • Echipa probabila: Mitov – Halliday, Taft, Taylor, Dunk – Amoo, Deegan, Lewis, Lambe – brown – Hepburn-Murphy

Cu toate ca Forest Green nu joaca deloc la nivel inalt acacsa, cred ca este capabila sa castige. Are nevoie sa faca asta, a demonstrat ca are jucatori buni. Pe de alta parte, Cambridge United are un atac foarte slab. Mai mult decat atat, are probleme si in a se impune pe teren strain, cu atat mai mult in fata echipelor din fata.

Ponturi fotbal Forest Green vs Cambridge United: gazdele castiga, cota 1.85 la Unibet

More in Alte campionate