Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Frankfurt vs Hertha – Bundesliga

Ponturi fotbal Frankfurt vs Hertha: sambata, 27 aprilie 2019, de la ora 16:30, “Commerzbank Arena” este locul de disputare al meciului dintre Frankfurt si Hertha. Partida face parte din etapa cu numarul 31 din Bundesliga.

“Vulturii” probabil se vor menaja pentru Europa League

Sezon incredibil facut de Eintracht Frankfurt pe toate planurile. In campionat se afla pe locul 4, cu 53 de puncte, cu doua lungimi mai multe decat Monchengladbach. Cele doua sunt in lupta directa pentru ultimul loc ce duce in grupele editiei viitoare de Champions League. Totusi, “vulturii” au pierdut puncte pretioase. In ultimele doua dueluri au cedat in fata lui Augsburg (1-3) si au incheiat la egalitate jucand la Wolfsburg (1-1).

Este si un moment de cotitura, pentru ca Frankfurt urmeaza sa joace in semifinalele Europa League. Saptamana viitoare intalneste Chelsea, in mansa tur. Conform presei de profil, antrenorul Adi Hutter ar putea schimba formula obisnuita.

  • Echipa probabila: Trapp – Abraham (c), Hasebe, Hinteregger – da Costa, Fernandes, Rode, Kostic – Rebic – Paciencia, Jovic

Berlinezii sunt in impas

Situatia echipei din Berlin lasa mult de dorit. Aceasta are o singura victorie in ultimele noua runde. Totusi, nivelul slab al jocului aratat in runda trecuta, o face din nou victima. Cu toate ca a evoluat acasa si contra unei echipe slabe, meciul cu Hannover s-a terminat la egalitate, 0-0. A fost primul punct pe care l-a luat in ultimele sase runde.

Dintr-o abonata la cupele europene, Hertha Berlin se afla pe locul 11, cu 36 de puncte. Matematic ii este imposibil sa mai prinda un loc de Europa League. Dincolo de toate astea, urmeaza sa joace in deplasare, acolo unde a avut rezultate descurajatoare. In ultimele patru asemenea intalniri a pierdut mereu. A dat un singur gol in acest interval, luand zece goluri.

  • Echipa probabila: Jarstein – Lazaro, Klünter, Rekik, Plattenhardt – Skjelbred, Lustenberger – Leckie, Duda, Kalou – Ibisevic (c)

In situatia in care se afla cele doua echipe este de asteptat ca Frankfurt sa castige. Totusi, tinand cont si de circumstantele in care ea se afla, tind mai mult spre un meci echilibrat. Asa cum s-a intamplat si in tur, probabil ca spectacolul o sa fie absent. Atunci a fost 1-0 pentru Hertha Berlin, marcandu-se la singura ocazie clara.

Ponturi fotbal Frankfurt vs Hertha: sub 3.5 goluri, cota 1.72 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal