Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Frankfurt vs Stuttgart – Bundesliga

Ponturi fotbal Frankfurt vs Stuttgart: duminica, 31 martie, de la ora 19:00, pe “Commerzbank-Arena” are loc Frankfurt vs Stuttgart, infruntare a rundei cu numarul 27 din Bundesliga.

Favorita in meciul de duminica, Frankfurt este echipa care a demonstrat ca poate tine pasul pe toate planurile si nu este deloc incomodata de acest lucru. Astfel, inca este in cursa pentru un loc de Champions League, ocupand locul 5, cu 46 de puncte, cu unul mai putin decat Gladbach, echipa aflata imediat in fata ei.

2019 este un an perfect pentru “vulturi”, acstia au reusit sa ramana neinvinsi in cele noua meciuri disputate, reusind in tot acest timp sa obtina cinci victorii si patru rezultate de egalitate. In etapa trecuta a reusit sa castige cu 1-0 in fata lui Nurnberg, atunci Hinteregger a reusit sa inscrie. Cu toate astea, Jovic si Haller sunt doi dintre cei mai buni marcatori din Bundesliga acestia marcand 29 de goluri din totalul de 51 ale echipei lor.

  • Echipa probabila: Trapp – Hinteregger, Hasebe, N’Dicka – Da Costa, Rode, Fernandes (c), Kostic – Rebic – Haller, Jovic

Ponturi fotbal Frankfurt vs Stuttgart

Stuttgart este la polul opus cand vorbim despre ambitiile pe care le are, ea se afla pe locul 16, cu 29 de puncte, la trei lungimi in spatele lui Schalke, formatie ce inca se afla pe loc neutru. In etapa tercuta, svabii n-au putut scoate mai mult de un punct, jocul de acasa, cu Hoffenheim s-a incheiat la egalitate, 1-1. Zuber a iesit din nou in relief, acesta marcand unicul gol al formatiei sale.

Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade cand VFB este pusa in jocurile din deplasare, acolo are olinie de clasament care spune totul despre nivelul echipei. Astfel, Stuttgart a inregistrat o singura victorie in deplasare, doua remize, cat si zece infrangeri.

  • Echipa probabila: Zieler – Beck, Kabak, Pavard, Kempf, Insua – Esswein, Gentner (c), Castro, Zuber – Gomez

Meciul din tur a fost clar sigur dominat de Frankfurt, echipa care s-a impus cu 3-0, aspect pe care ma astept sa-l revedem. Stuttgart poate face o figura frumoasa in jocurile de acasa, in deplasare nu a mai invins pe nimeni de patru luni si atunci a fost posibil in fata nou-promovatei Nurnberg, de care a dispus cu 2-0.

Ponturi fotbal Frankfurt vs Stuttgart:  gazdele castiga, cota 1.43 la Unibet

More in Fotbal