Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Freiburg vs Hannover – Bundesliga – 19.12.2018

Etapa intermediara cu numarul 16 din Bundesiga ne propune ponturi fotbal Freiburg vs Hannover, un joc ce se va disputa pe “Schwarzwald-Stadion”, de la ora 21:30.

Favorita prin prisma caselor de pariuri, Freiburg trebuie sa schimbe jocul radical daca vrea sa confirme acest statut si spun acest lucru pentru ca in etapa trecuta nu s-a putut tine dupa Dusseldorf, iar postura de echipa vizitatoare si-a spus cuvantul, “vulturii” suferind inca un esec, 0-2. Lucrurile s-au complicat pentru Freiburg, aceasta aflandu-se acum pe locul 12, cu 17 puncte, cu doar cinci lungimi mai multe decat prima echipa care se afla sub linia rosie. Totusi, urmand sa joace pe “Schwarzwald-Stadion” este un avantaj si spun asta pentru ca in decursul celor opt jocuri disputate, a foat invinsa in doar doua randuri si de catre echipe cu aspiratii diferite, Mainz si Frankfurt.

Freiburg: Schwolow – Gulde, R. Koch, Heintz – P. Stenzel, Haberer, Gondorf, C. Günter – Frantz, Waldschmidt – Petersen

Asa cum bine si noi am anticipat, Hannover a fost facuta knock-down de catre campioana en-titre, Bayern Munchen si ca si cum nu conta ca joaca pe teren propriu, a pierdut cu 0-, fara sa aiba vreo ocazie clara. A fost a patra partida la rand in care nu castiga in campionat, dar lucrurile s-au compicat foarte rau, urmand ca din aceasta runda sa abordeze meciurile de pe ultimul loc, cu zece puncte, la patru lungimi de salvarea de la retrogradare. O problema destul de serioasa vine din compartimentul defensiv, Hannover are un numar dublu de goluri primite, fata de cele inscrise si majoritatea atunci cand s-a prezentat in deplasare, acolo unde are 0 in dreptul victoriilor.

Hannover: Esser – Sorg, Anton, Felipe – Haraguchi, Albornoz – Schwegler, Walace – Bakalorz – Weydandt, Füllkrug

Opt meciuri directe in ultimii sase ani si toate s-au terminat cu goluri de ambele parti, ceea ce s-ar putea repeta si in meciul de miercuri. Spun acest lucru pentru ca ambele au probleme in aparare, lucru care s-a vazut bine si in etapa trecuta. Pe de alta parte, dorinta de victorie este mare, Hannover nu mai are ce pierde si din aceasta cauza ma astept sa vedem cum iese la joc, suficient cat sa asistam la cel putin trei goluri.

Pronostic ponturi fotbal Freiburg vs Hannover: peste 2.5 goluri, cota 1.74 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal