Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Fulham vs Oldham – FA Cup – 06.01.2019

Duminica, de la ora 16:00, pe “Craven Cottage” se va disputa ponturi fotbal Fulham vs Oldham, un duel al turului al treilea din FA Cup, a doua mare competitie a Angliei.

Formatia londoneza este favorita certa, dar situatia echipei este foarte apasatoare in Premier League, motiv pentru care gandul jucatorilor si al antrenorului, Claudio Raniero, este la urmatorul meci tare pe care urmeaza sa-l aiba si nu este deloc un joc usor, Burnley. Dincolo de toate acestea, este penultima in prima liga, iar cel mai recent joc a insemnat si cea mai recenta infrangere, Fulham incepand anul cu un 1-4, contra celor de la Arsenal. Partea buna este ca revenirea pe terenul propriu este de bun augur, Fulham jucand pe “Craven Cottage” nu s-a facut deloc de ras, cel putin in ultima luna si jumatate, cand desi a pierdut o singura data, a fost acolo prezenta, punand presiune pe adversari.

De partea cealalta, Oldham Athletic este outsider evident si cel mai probabil ca nu vine cu cel mai bun lot, tinand cont ca este in cursa pentru playoff-ul League Two, cu patru puncte mai putine decat ultima care atinge acst obiectiv in momentul de fata. Din punct de vedere al increderii este suficient de motivata si toate astea in urma unei saptamani foarte bune, reusind sa incheie anul 2018 cu o victorie, a fost un 4-1 pe terenul lui Port Vale si in chiar prima zi a anului a profitat de statutul de gazda, 2-0 fiind scorul. Echipa a inceput in forta si in FA Cup, reusind ca in primele doua tururi sa lase acasa echipe mai slabe decat ea, precum au fost Hampton&Richmond (2-1), cat si Maidstone (2-0), ambele infruntari fiind jucate intr-o singura mansa.

Nu sunt la prima lor intalnire, dar ultima data cand s-a intamplat asta a fost acum douazeci de ani, pe vremea cand ambele jucau in League One. Una peste alta, ma astept sa vad din partea lui Fulham o abordare diferita, usor relaxata, dar suficienta pentru a inscrie si a merge mai departe, insa, nu as exclude un gol venit din partea celor de la Oldham, cunoscand foarte bine si departamentul defensiv fragil pe care formatia londoneza il are.

Pronostic ponturi fotbal Fulham vs Oldham: peste 2.5 goluri, cota 1.52 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal