Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

Ponturi fotbal Georgia vs Elvetia – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Georgia vs Elvetia: sambata, 23 martie, de la ora 16:00, se va desfasura duelul Georgia vs Elvetia, din cadrul rundei cu numarul 1 din preliminariile pentru Euro 2020.

Georgia a dat o replica pe masura in grupa din Uefa Nations League de unde a facut parte. A terminat pe primul loc, dar trebuie luat in considerare si nivelul slab al adversarelor inalnite. A luat 16 puncte din 18 posibile contra Kazahstan, Letonia si Andorra, nationala mult sub nivelul celei pe care sambata o intalneste.

Totodata, jocul pe teren propriu este de bun augur pentru Georgia, a castigat sapte din ultimele opt astfel de intalniri, sase dintre ele au venit fara sa primeasca gol. Totusi, cel mai tare adversar intalnit in tot acest interval a fost Belarus, echipa contra careia a incheiat la egalitate, 2-2 a fost scorul acelui duel disputat in urma cu un an si jumatate.

Elvetia vine cu pretentii mari la Tbilisi, ea a dat o replica consistenta in cadrul competitiilor unde a evoluat. Asa se face ca a jucat optimi la Cupa Mondiala, iar in vara urmeaza sa joace playoff-ul ce o poate trimite deja la Campionatul European din 2020. Are aceasta oportunitate pentru ca a incheiat pe primul loc in Grupa 2 a Diviziei A din Uefa Nations League.

Au fost trei echipe in competitie, dar pe Belgia a reusit sa o depaseasca datorita golaverajului pentru ca Elvetia a incheiat grupa de Uefa Nations League cu noua puncte, la fel ca Belgia, dar cu 14-5 in dreptul golaverajului, net superior rivalei sale si un aport important l-a avut Xherdan Shaqiri.

Sunt tari de un nivel diferit, dar lucrul acesta cred ca este anulat de forma buna a georgienilor si de faptul ca se joaca la Tbilisi. In contextul de fata cred ca o sa vedem un gol mult mai echilibrat, in care o singura deschidere sa scor sa fie suficienta pentru a se lua cele trei puncte.

Georgia este o nationala pe care n-o vezi ca se arunca in atac, strategia construita este de a se apara, iar drept obiectiv cred ca este sa inceapa campania cu dreptul si o sa faca tot ce poate.

Ponturi fotbal Georgia vs Elvetia: sub 2.5 goluri, cota 1.64 la Unibet

CITESTE SI

More in Euro 2020