Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Gibraltar vs Irlanda – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Gibraltar vs Irlanda: sambata, 23 martie, de la ora 19:00, pe “Victoria Stadium” are loc Gibraltar vs Irlanda, un duel al Grupei D din cadrul calificarilor pentru Euro 2020.

Gibraltar este una dintre cele mai noi nationale de fotbal adoptate de FIFA, dar din pacate pentru nivelul fotbalului este si una dintre cele mai slabe. Cu jucatori modesti, in toate calificarile la care a luat parte pana in momentul de fata a fost mereu ultima sau cel mult penultima. Asa s-a intamplat si in Grupa a 4-a din Divizia D a Uefa Nations League.

Cu doua victorii in decursul celor sase meciuri, Gibraltar a fost a treia intr-o grupa din care au mai facut parte Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Are probleme defensive destul de mare, in campania Uefa Nations League a marcat cinci goluri si a primit de trei ori mai multe, cu atat mai mult cand a jucat pe terenul propriu.

Ponturi fotbal Gibraltar vs Irlanda

Irlanda joaca putin si cu presiune, pentru ca un eventual pas gresit o face sa apara in toate paginile sportive din intreaga lume. Totusi, dau credit nivelului britanic si cred ca o sa conduca inca din startul meciului, pentru ca are deja experienta in ceea ce o priveste pe Gibraltar. Pe de alta parte, echipa nationala a Irlandei are o singura victorie in ultimele zece dueluri oficiale sau de pregatire.

In 2018 au avut loc noua dueluri, irlandezii reusind sa obtina o singura victorie, acasa, 2-1 cu SUA, alte patru rezultate de egalitate, cat si patru infrangeri, majoritatea intalnirilor avand cel putin doua modificari de scor.

Cand vorbesti despre fotbal si aduci Gibraltar in discutie iti vine gandul la fotbalul ala de amatori pe care il practicam in curtea scolii. Este o nationala pe care o echipa de cartier are toate sansele sa o invinga sau cel putin sa-i inscrie un gol.

In aceste conditii, Irlanda trebuie sa isi arate repede nivelul, asa cum a facut-o in cele doua intalniri directe pe care le-a avut contra Gibraltarului. A castigat atunci cu 11-0 la general si cred ca este genul de partida unde putem avea o diferenta considerabila de goluri.

Ponturi fotbal Gibraltar vs Irlanda: oaspetii castiga cu cel putin trei goluri diferenta, cota 1.48 la Unibet

More in Euro 2020