Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Goteborg vs Helsingborg – Allsvenskan

Ponturi fotbal Goteborg vs Helsingborg

Ponturi fotbal Goteborg vs Helsingborg este meciul ce inchide aceasta etapa cu numarul patru din campiontul suedez, urmand sa se joace pe Gamla Ullevi, de la 16:00.

◘ Goteborg

Este o echipa decenta, care de ani buni nu mai emite pretentii in campionatul suedez. In sezonul precedent a terminat doar pe un modest loc 11, la cinci puncte de zona „rosie”. In actuala editie de campionat a inceput rau, fiind in zona de subsol a clasamentului. Ocupa penultima pozitie, cu doar trei puncte in tot atatea etape. Pana acum a reusit o singura victorie, cu Elfsborg, pierzand in disputele cu Eskilstuna si Djurgarden. In infruntarile cu acestea a marcat de cinci ori, incasand tot atatea goluri.

◘ Helsingborg

Este o echipa mai slaba, atat ca valoare, cat si din punct de vedere al experientei. In sezonul precedent a evoluat in divizia secunda, unde s-a descurcat admirabil. A terminat pe primul loc al clasamentului, asigurandu-si astfel promovarea directa in primul esalon. In aceasta editie de campionat a inceput neasteptat de bine, fiind in partea de sus a clasamentului, pe locul patru. In cele trei etape disputate a reusit sa obtina sase puncte, reusind victorii cu Norrkoping si Hammarby, pe teren propriu, pierzand in deplasarea de la Hacken. Pana acum a marcat sase goluri, incasand cu doua mai putine.

Goteborg s-a impus in ultimele sapte infruntari directe cu Helsingborg, pierzand ultima data in 2013. Nu este exclus sa se impuna si in aceasta disputa, tinand cont ca joaca pe teren propriu, insa ne asteptam sa primeasca gol, judecand dupa performantele bune ale oaspetilor in aceasta stagiune. De asemenea, ne raportam si la ultimele intalniri, trei din ultimele patru incheindu-se cu reusite la ambele porti. In concluzie, mizam pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca ambele formatii vor marca cel putin o data.

• Ponturi fotbal Goteborg vs Helsingborg: ambele marcheaza -> cota 1.65

More in Alte campionate