Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Guingamp vs Marseille – Ligue 1

Ponturi fotbal Guingamp vs Marseille: sambata, 20 aprilie, de la ora 18:00, pe “Stade du Roudourou” se va desfasura Guingamp vs Marseille, un joc al etapei cu numarul 33.

Inca se poate salva de la retrogradare

Moralul celor de la Guingamp a crescut substantial in ultimele etape, aceasta se afla acum pe locul 19, penultimul, cu 24 de puncte. Astfel, in ultimele patru etape are un singur esec si acela contra unei echipe din prima jumatate. Ramane echipa cu cele mai multe goluri primite, ceea ce justifica deznodamantul jocului din runda anterioara. A fost atunci 3-3, cu toate ca ea a evoluat la Strasbourg, Sorbon marcand golul care a inchis tabela.

Mai mult decat atat, Guingamp in rolul de gazda nu a mai pierdut de mai bine de doua luni. Are patru meciuri consecutive in care a reusit doua victorii si tot atatea rezultate de egalitate.

  • Echipa probabila: Caillard – Traore, Sorbon, Ebos, Rebocho – Deaux – Blas, Didot, Ndong, Thuram – Roux

Champions League ramane obiectivul lui OM

Datorita victoriei din etapa trecuta, Olympique Marseille a recuperat cateva puncte bune fata de Lyon. Aceasta se afla pe locul 5, cu 51 de puncte, cu cinci mai putine decat rivala ei. Intre ele sta St. Etienne, o echipa la fel de buna. In runda anterioara, OM a reusit sa castige cu 2-1 contra celor de la Nimes, Germain si Luiz Gustavo fiind cei doi marcatori.

Echipa inca antrenata de Rudi Garcia trebuie sa se mobilizeze mai mult in deplasare. Acolo are un bilant negativ si din cauza acelor intalniri nu se afla in lupta pentru Champions League. A pierdut noua din cele 16 meciuri sustinute, drept pentru care a si primit 11 goluri mai multe decat cele pe care le-a primit.

  • Echipa probabila: Mandanda – Sarr, Caleta-Car, Kamara, Amavi – Lopez, Gustavo – Thauvin, Payet, Ocampos – Germain

In tur am avut o diferenta considerabila, Marseille s-a impus cu 4-0. De altfel, as putea spune ca tot ea este favorita si se poate impune, dar gazdele vor juca la capacitate maxima. In acest context, astept ca din nou problemele aparute in deplasarile lui OM sa isi faca simtita prezenta. Astfel, la finalul meciului, sa vedem cel putin trei goluri.

Ponturi fotbal Guingamp vs Marseille: peste 2.5 goluri, cota 2.10 la Unibet

More in Fotbal