Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Heidenheim vs Kiel – Zweite Bundesliga – 30.01.2019

Miercuri, 30 ianuarie, de la ora 21:30, pe “Voith-Arena” se va desfasura intalnirea Heidenheim vs Kiel, o partida a etapei cu numarul 19 din Zweite Bundesliga.

Cu Heidenheim de acum fiecare adversar nu are cum sa plece favorit, dat fiind faptul ca echipa evolueaza intr-o nota pozitiva, a reusit in ultimele patru etape sa obtina trei victorii si un rezultat de egalitate, ceea ce a propulsat-o in clasaemnt, ea aflandu-se pe locul 6, cu 30 de puncte, golaverajul fiind cel care o face sa nu fie mai bine clasata decat adversara din duelul de miercuri. In chiar ultima runda a turului a reusit sa iasa in fata cu o victorie importanta, Robert Andrich si Denis Thomalla au fost cei doi jucatori care au reusit sa intoarca scorul disputei cu Bielefeld, fiind a opta sa victorie din campionat, cinci dintre acestea venind in postura de echipa gazda, jucand pe “Voith-Arena”.

Echipa probabila Heidenheim: Muller – Busch; Mainka; Beermann; Theuerkauf – Dorsch; Andrich – Schatterer; Thiel – Glatzel; Thomalla

Holstein Kiel este pe val, a reusit sa castige patru din ultimele cinci runde, ceea ce o aduce pe locul 5, cu 30 de puncte, cu patru lungimi mai putine decat St. Pauli, formatia care se afla pe locul al treilea. Cred ca testul maturitatii l-a dat in chiar ultima etapa, atunci cand a reusit ca pe teren propriu sa dispuna cu 3-1 de Hamburger SV, liderul la zi din Zweite. De asemenea, a juca pe teren propriu este principala arma, atunci cand a fost pusa in deplasare, a fost destul de usor de depasit in anumite situatii, drept pentru care a obtinut in decursul celor noua intalniri o serie de patru victorii, doua rezultate de egalitatet, cat si trei infrangeri.

Echipa probabila Kiel: Kronoholm – Dehm; Schmidt; Wahl; van den Bergh – Karazor; Schindler; Muhling; Okugawa; Honsak – Serra

Nu e un moment oportun sa credem ca exista o favorita clara, dar cum ambele vin dupa o serie de meciuri bune, au aratat la fel de bine si in perioada de pregatire, astept sa vedem un meci echilibrat, in care mingea sa nu intre de foarte multe ori in poarta. Nici in tur n-am avut un meci atipic, atunci a fost 1-1, cred ca un scor foarte corect daca s-ar inregistra si de data aceasta.

Pronosticul nostru pentru Heidenheim vs Kiel: sub 3.5 goluri, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal