Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Heidenheim vs Regensburg – Zweite Bundesliga – 02.03.2019

Sambata, 2 martie, de la ora 14:00, pe “Volth Arena” se va desfasura Heidenheim vs Regensburg, o infruntare a rundei cu numarul 24 din Zweite Bundesliga.

Heidenheim are zece meciuri consecutive fara esec, dispute intre care s-a strecurat si victoria din Cupa Germaniei, unde saptamana viitoare urmeaza sa joace in faza sferturilor de finala. In etapa trecuta a facut 0-0 cu Furth, ceea ce a fost de bun augur pentru ca a evoluat in deplasare si acolo e cel mai important sa evolueze mai mult decat decent. Astfel, datorita perioadei destul de lunga de timp in care s-a tinut departe de esec, ea se afla pe locul 6, cu 39 de puncte, avand +9 in dreptul golaverajului. Evident, intre ea si echipa de pe locul al treilea este o diferenta mica, de doua lungimi si are toate sansele sa recupereze acest lucru, cu atat mai mult cand evolueaza pe terenul propriu, acolo unde doua din cele 11 echipe pe care le-a intalnit a reusit sa se impuna.

De partea cealalta, Regensburg vine si ea dupa o victorie importanta, a reusit in etapa trecuta sa scoata maximum din jocul pe care l-a avut acasa, cu liderul Hamburger SV, 2-1 a fost atunci scorul. Important pentru ea ca a revenit de la 0-1 la pauza, intorcand scorul in cea de-a doua reprize, ea urcand pe locul 8, cu 33 de puncte, avand +1 in dreptul golaverajului. Acasa sta bine, dar la fel de bine s-a prezentat Regensburg si in ceea ce priveste deplasarile, acolo unde golurile au fost mereu prezente, ea fiind echipa cu cele mai multe goluri inscrise in deplasare, dar in schimba a si luat foarte multe, 23 este numarul golurilor pe care aceasta le-a inscris in asemenea intalniri, spre deosebire de cele 20 pe care le-a primit.

Moralul ambelor echipe este unul cat se poate de bun, lucrul acesta ma astept sa vina si sa ne ofere un joc echilibrat. Totusi, avand in vedere locul de desfasurare al duelului si faptul ca Heidenheim evolueaza la nivel inalt, asteptarile mele pentru acest duel sunt unele mici in ceea ce priveste spectacolul, deci si numarul de goluri sa fie foarte mic.

Pronosticul nostru pentru Heidenheim vs Regensburg: sub 3.5 goluri, cota 1.46 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal