Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Hertha vs Hannover – Bundesliga

Ponturi fotbal Hertha vs Hannover: duminica, de la ora 19:00, pe “Olympiastadion” se va disputa Hertha vs Hannover, un joc programat in etapa cu numarul 30.

Forma slaba pentru berlinezi

Nu s-a pus problema ca Hertha Berlin sa aiba probleme cu mentinerea in prima liga, cu toate ca nu trece prin cele mai fericite clipe. In ultimele sase etape a suferit cinci infrangeri, de cele mai multe ori s-a vazut ca incepe sa aiba teren. In etapa trecuta a jucat la Sisheim, unde a pierdut cu 0-2 contra celor de la Hoffenheim.

In urma rezultatelor mai slabe, berlinezii au cazut pe locul 11, cu 35 de puncte, avand -7 in dreptul golaverajului. Lucrurile au stat o idee mai bine in jocurile de acasa, “Olympiastadion” a adus echipei din Berlin 20 de puncte. Mai mult in cinci din cele sase jocuri avute acolo, in 2019, au adus si cel putin un gol marcat din partea ei.

  • Echipa probabila: Jarstein – Lazaro, Stark, Rekik, Plattenhanrdt – Skjelbred, Mittelstädt – Kalou (c), Duda, Dilrosun – Selke

Foarte aproape de retrogradare

Hannover a fost mereu o prada usoara pentru rivalele sale din Bundesliga. Jocul slab propus de aceasta o aduce pe ultimul loc, cu 14 puncte, cu 13 mai putine decat prima echipa aflata pe loc neutru. Aceasta a fost soarta ei in ultimele opt jocuri purtate in campionat, acolo unde a si reusit de putine ori sa inscrie.

Pe de alta parte, o echipa care din 14 meciuri nu reuseste sa obtina nici macar o victorie, nu cred ca merita sa ramana pe prima scena. Are patru remize si de trei ori mai multe goluri primite decat numarl celor pe care a reusit sa le inscrie. Ea a luat gol de fiecare data cand a evoluat in deplasare.

  • Echipa probabila: Esser – Korb, Anton, Felipe, Ostrzolek – Haraguchi, Bakalorz (c), Schwegler, Müller, Maina – Weydandt

Cu o aparare mereu facuta franjuri, Hannover nu mai poate sa tina nivelul deplasarilor la un nivel decent. Astept ca Hertha sa inceapa tare, astfel sa castige cu cel putin un gol inscris inca din prima repriza. S-a intamplat asta si in tur, atunci a fost 2-0 pentru berlinezi.

Ponturi fotbal Hertha vs Hannover: gazdele castiga, cota 1.58 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal